Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ο πολιτικός απατεώνας Αντώνης Σαμαράς υπέγραψε την πολιτική επιστράτευση των καθηγητών ! Λαέ κοιμάσαι ;


ΤΩΡΑ-Ο πρωθυπουργός υπέγραψε την πολιτική επιστράτευση των καθηγητών




Πριν από λίγο ο Αντώνης Σαμαράς υπέγραψε την απόφαση για την πολιτική επιστράτευση των καθηγητών που έχουν ανακοινώσει ότι την περίοδο των Πανελληνίων θα κάνουν απεργία. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr...

Ξεπουληματίες ! Ένα τρελό γλέντι, ένα μεθύσι ευτυχίας, ένα πανηγύρι ικανοποίησης συντελείται τις τελευταίες μέρες στα δελτία των «8». Του Νίκου Μπογιόπουλου.


Ένα τρελό γλέντι, ένα μεθύσι ευτυχίας, ένα πανηγύρι ικανοποίησης συντελείται τις τελευταίες μέρες στα δελτία των «8». 


Μια λέξη κλίνεται σε όλες τις πτώσεις, συνοδευόμενη από ξέφρενους αλαλαγμούς χαράς:
«Αποκρατικοποίηση»!
Οι «παπαγάλοι» των «σωτήρων» έχουν ξετρελαθεί με το ξεπούλημα του ΟΠΑΠ, εύχονται νέα ξεπουλήματα, με αφορμή την επίσκεψη Σαμαρά στο Πεκίνο, διαπιστώνουν «μηνύματα εμπιστοσύνης των επενδυτών», με αφορμή την έλευση των Καναδών στο αεροδρόμιο των Σπάτων, επιδαψιλεύουν ύμνους στην κυβέρνηση, γιατί «άρχισαν επιτέλους οι αποκρατικοποιήσεις», και γενικώς βρίσκονται σε έναν παροξυσμό που θυμίζει τον αξέχαστο Αυλωνίτη να διαλαλεί την πραμάτεια του, φωνάζοντας:
«Περάστε κύριοι, ό,τι πάρετε ένα τάληρο, κύριοι»...

Ο λαός δεν ξεχνά τις σφαγές των ακροδεξιών και ιμπεριαλιστών στη Γουατεμάλα: Για γενοκτονία καταδικάστηκε ο πρώην δικτάτορας Ρίος Μοντ.


Το δικαστήριο της Γουατεμάλας έκρινε ένοχο για γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας τον πρώην δικτάτορα, Εφρέν Ρίος Μοντ, για τα όσα διέπραξε κατά τη «βασιλεία» του, που ήταν και η πιο αιματηρή περίοδος του 36ετή εμφύλιου πολέμου στη χώρα.

President Ronald Reagan meeting with Guatemalan dictator Efrain Rios Montt.
credit - Consortium News
Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 50 χρόνια κάθειρξη για την κατηγορία της γενοκτονίας και επιπλέον 30 έτη για την κατηγορία των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας πρώην αρχηγός κράτους κρίνεται ένοχος και καταδικάζεται για γενοκτονία στη δική του χώρα.

Μαζικές συνελεύσεις:
Να προχωρήσει η ΑΠΕΡΓΙΑ με μαζική ΑΡΝΗΣΗ της επιστράτευσης

Κοινή δράση για να ηττηθεί η κυβέρνηση. 
Ηττα της κυβέρνησης είναι νίκη όλου του λαού!
Πριν ακόμα γίνουν οι γενικές συνελεύσεις για να επικυρώσουν την απεργία των καθηγητών, η κυβέρνηση ετοιμάζει την πολιτική μας επιστράτευση. Υπό τα γαβγίσματα των αδρά πληρωμένων κονδυλοφόρων των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, η τρικομματική πυροβολεί μια ακόμα φορά το απεργιακό δικαίωμα.
Μέσω της επιστράτευσης, το σύστημα και η κυβέρνησή του θέτουν «στο γύψο» το δικαίωμα της απεργίας, προχωράνε ένα ακόμα βήμα (το τρίτο μέσα σε λόγους μήνες, μετά τους εργαζόμενους στο Μετρό και τους ναυτεργάτες) στη σφαγή των στοιχειωδών πολιτικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων. Μια σφαγή απαραίτητη για να περάσει η πολιτική της εξαθλίωσης, της ανεργίας της συντριβής οποιουδήποτε δικαιώματος έχει κατακτήσει η εργατική τάξη και ο λαός.
Μια πολιτική που συντρίβει τόσο τα εργασιακά δικαιώματα του κλάδου όσο και τα δικαιώματα της νεολαίας στις σπουδές.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι