Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την προκλητική δίωξη απεργών ναυτεργατών.

Σε ανακοίνωση του για την προκλητική δίωξη σε βάρος απεργών ναυτεργατών το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει :

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη νέα προκλητική δίωξη σε βάρος των ναυτεργατών, όπου ολόκληρο το πλήρωμα του πλοίου "SUPERFERRY II" δικάζεται γιατί πήρε μέρος σε απεργία που αποφασίστηκε από τη ΓΣΕΕ και την ΠΝΟ. Η κλήση σε δίκη από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πειραιά γίνεται με το πρόσχημα ότι οι ναυτεργάτες ήταν επιστρατευμένοι.

Ο αγώνας για να μην κλείσει το Φλέμιγκ... Αγώνας όλων των εργαζόμενων !

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ-ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΨΥΧΙΚΟΥ στέκεται αλληλέγγυα και στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων των Νοσοκομείων Α.ΦΛΕΜΙΓΚ-ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ-ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, για να μην κλείσει το Α.ΦΛΕΜΙΓΚ. Το μαύρο μέτωπο συγκυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ έχει ήδη καταργήσει Νοσοκομεία, χιλιάδες κρεβάτια και έχει απολύσει χιλιάδες εργαζόμενους. Ψαλιδίζει καθημερινά τις δαπάνες για την Υγεία και υποβαθμίζει κάθε έννοια δημόσιας και δωρεάν υγείας για όλους.

Χαστούκι σε άνεργη για ένα εισιτήριο !

Βιαιοπραγία σε έλεγχο εισιτηρίου από ελεγκτή καταγγέλλει άνεργη.Το περιστατικό συνέβη γύρω στις δέκα το πρωί της Τρίτης, όταν η νεαρή μπήκε στο μετρό της Ομόνοιας χωρίς εισιτήριο. «Οντας άνεργη δεν είχα να αγοράσω το εισιτήριο των 0,60 ευρώ», γράφει η ίδια στο μπλογκ mystudentpass.gr.
«Εχοντας οικονομικά προβλήματα, λοιπόν, πήγα το πρωί να δώσω το βιογραφικό μου, σε ένα κατάστημα υποδημάτων στο κέντρο.