Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ:ΜΕΙΩΣΗ ΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ , ΑΥΞΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ*


ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ!
Οι συντηρητικοί επικριτές της αριστερής κυβέρνησης της Βενεζουέλας σίγουρα δεν θα ήθελαν να δημοσιευθεί το παρακάτω ρεπορτάζ!
Η Αριστερή κυβέρνηση συνασπισμού,ανακοίνωσε ότι ένας νέος εργατικός νόμος, θα τεθείσε ισχύ αυτή την εβδομάδα.

Οι συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σ' όλη τη χώρα, σήμερα, Πέμπτη


Οι συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα, σήμερα, Πέμπτη 23 Μάη. Απαιτούν την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με αξιοπρεπείς μισθούς και δικαιώματα με βάση τις ανάγκες των εργαζομένων. Επαναφορά του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ για όλους, χωρίς διακρίσεις με βάση την ηλικία, ως έναρξη για συζήτηση και διαπραγμάτευση για αυξήσεις.
Αθήνα, 7 μ.μ., Ομόνοια
Θεσσαλονίκη, 7 μ.μ., Αγαλμα Βενιζέλου
Σέρρες, 7.30 μ.μ., πλατεία Ελευθερίας

ΕΕ: «Ηρωες» οι γερμανοτσολιάδες - «πολύτιμο σύμβολο» η σβάστικα! Αποκαλυπτικό άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου στον Ριζοσπάστη !


Αυτό που κρατάμε προς το παρόν είναι οι δηλώσεις του ίδιου του υπουργού Δικαιοσύνης. 


Ο κ. Ρουπακιώτης έχει τονίσει ότι πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που μεταφέρει στο εθνικό δίκαιο την Απόφαση - πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ της ΕΕ (28/11/2008), «για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου».

Παρακαλούμε την προσοχή σας:

Στη συγκεκριμένη Απόφαση της ΕΕ ομολογείται ότι:

Όλοι σήμερα στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ για τις Συλλογικές Συμβάσεις ! Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί στις 7 το απόγευμα στην Ομόνοια και στη Θεσσαλονίκη την ίδια ώρα στο Αγαλμα Βενιζέλου.


Όλοι σήμερα στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ !


Κομβική μάχη στην κλιμάκωση του αγώνα, για να μπει φρένο στα σχέδια της εργοδοσίας και της τρικομματικής συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ για κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, αποτελούν τα σημερινά συλλαλητήρια που οργανώνουν οι ταξικές δυνάμεις, το ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα.
Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί στις 7 το απόγευμα στην Ομόνοια και στη Θεσσαλονίκη την ίδια ώρα στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Γεια σου καπετάνιε!



«Οι ζευγάδες φεύγουν, μωρέ! Η σπορά μένει. Και φουντώνει. Και μεγαλώνει. Και καρπίζει. Και ρίχνει νέους σπόρους στη γη. Και οι κύκλοι επαναλαμβάνονται. Ετσι νόμιζε και η γενιά του 1912-1913 ότι είναι η τελευταία ηρωική γενιά. Και τι θα γίνει ο τόπος μόλις φύγει.