Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Ανήμερα Χριστούγεννα έστειλαν μήνυμα αγάπης οι ρατσιστές.Με σιδερολοστούς χτύπησαν άσχημα 3 αλλοδαπούς και τους λήστεψαν !

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Χρυσής Αυγής.Σκοτώστε αλλήλους...


Νέα ρατσιστική επίθεση σημειώθηκε το πρωί των Χριστουγέννων. Δράστες ήταν δύο Ελληνες επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο και κινούνταν στην Αργυρούπολη, το Ελληνικό και τη Γλυφάδα, όπου και σημειώθηκαν οι επιθέσεις. Επιτέθηκαν σε τρεις αλλοδαπούς χτυπώντας τους με σιδηρολοστό.

Απόλυτα απογοητευμένος αποχωρεί από την Προεδρία της Δημοκρατίας ο Δημήτρης Χριστόφιας.


«Υποχρεωθήκαμε να προσφύγουμε στον μηχανισμό λόγω της έκθεσης των τραπεζών στην ελληνική οικονομία»


Ο Πρόεδρος της δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας δήλωσε ότι αποχωρεί πικραμένος από την Προεδρία της Δημοκρατίας, γιατί δέχτηκε «σκληρές και άδικες επιθέσεις, τόσες όσες δεν δέχτηκε ποτέ κανένας προηγούμενος πρόεδρος».

Σε συνέντευξή στην εφημερίδα «Χαραυγή», όργανο του ΑΚΕΛ, του οποίου υπήρξε ηγέτης, ο κ. Χριστόφιας αναφέρει ότι «ήταν τόσο μεγάλο το ταξικό, ιδεολογικό, παραταξιακό και κοινωνικό μίσος σε βάρος του, που κάποιοι έφτασαν στο σημείο να λένε ότι ο Πρόεδρος είναι δολοφόνος» .

Ανατολική Ευρώπη: 255 άστεγοι νεκροί, ελέω καπιταλιστικής ανάπτυξης...


Ανατολική Ευρώπη: 255 άστεγοι νεκροί, ελέω καπιταλιστικής ανάπτυξης...
Τραγικός ο απολογισμός από το δριμύ ψύχος του φετινού χειμώνα σε Ρωσία και Ανατολική Ευρώπη, ως αποτέλεσμα, όχι των ακραίων θερμοκρασιών όπως επικαλούνται οι αρχές, αλλά της πολιτικής που προκάλεσε έξαρση φτώχειας, εξαθλίωσης και δημιούργησε στρατιές αστέγων, φαινόμενο ανύπαρκτο επί σοσιαλισμού.

Τα αστικά ΜΜΕ βρήκαν τον «Ριζοσπάστη» αφορμή για αντιΚΚΕ επίθεση


Μήπως στην «Αυγή» και στο ραδιοσταθμό τους το «Κόκκινο» δεν έχουν πολύμηνες καθυστερήσεις στους μισθούς;

Οταν άρχισαν να γράφονται τα πρώτα ρεπορτάζ στον αστικό Τύπο και στην «Αυγή» (δε θα μπορούσε να μη γράψει τέτοια ρεπορτάζ η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, άλλωστε οι επίδοξοι διαχειριστές του καπιταλισμού πασχίζουν με προοδευτικό προσωπείο της «αριστεράς» να χειραγωγήσουν τους εργαζόμενους στις απαιτήσεις του κεφαλαίου για έξοδο από την κρίση σε όφελός του, είναι δηλαδή με την πλευρά των αστών), είχαμε γράψει στον «Ριζοσπάστη» ότι βρήκαν ακόμη μια αφορμή να επιτεθούν στο ΚΚΕ και στην πολιτική του. Οτι ο πόνος τους δεν είναι αυτές καθαυτές οι απολύσεις, αλλά η πολιτική του ΚΚΕ, το ίδιο το ΚΚΕ και φυσικά το όργανο της ΚΕ ο «Ριζοσπάστης».

Εργασίες ανακαίνισης στο μαυσωλείο του Λένιν.Ο Πούτιν υπερασπίστηκε την διατήρηση του Μαυσωλείου !

Εργασίες ανακαίνισης στο μαυσωλείο του Λένιν



Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα πως θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακαίνισης στο μαυσωλείο του Λένιν στην Κόκκινη Πλατεία, δύο εβδομάδες αφότου ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν φάνηκε να απορρίπτει την ιδέα της κατάργησής του, που αποτελεί θέμα συζήτησης μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος το 1991.

"Πήραμε τις απαραίτητες εγκρίσεις για να αρχίσουμε τις εργασίες και θα ανοίξουμε προσεχώς το εργοτάξιο", δήλωσε ο Σεργκέι Ντεβιάτοφ, ο εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Ασφαλείας του Κρεμλίνου (FSO).