Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Για πρώτη φορά μετά από μήνες το Κ.Κ.Ε πιάνει το 7,5 % σε γκάλοπ.Προβάδισμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α , εκτός βουλής ο Κουβέλης.Στο 1,5 % η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α .Δημοσκόπηση της VPRC για το tvxs.gr.Σχόλιο από τον Red Star.

Ανεβαίνουν Ν.Δ., Κ.Κ.Ε και Χρυσή Αυγή σε σχέση με την έρευνα της ίδιας εταιρείας τον Ιούνιο.Πέφτουν Δημοκρατική Αριστερά ,ΣΥ.ΡΙΖ.Α και Ανεξάρτητοι Έλληνες.Σταθερό το ΠΑ.ΣΟ.Κ


Όπως είχα γράψει και σε παρουσιάσεις ερευνών πριν το συνέδριο ήταν θέμα χρόνου το Κ.Κ.Ε να το δούμε έστω και σε μια έρευνα τέταρτο κόμμα και με ποσοστά πάνω από 7 %. Η μικρή ανοδική  τάση που παρουσιάζει το Κ.Κ.Ε συμπίπτει χρονικά με την δεξιά στροφή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α σε μια μη προεκλογική περίοδο βεβαίως όπου ο κόσμος μπορεί να εκφραστεί πιο άνετα για τις εκλογικές του προτιμήσεις.

Ναζισμός και «ελληνικότητα» του Νίκου Μπογιόπουλου.

Εκτός από την υποκρισία και τον καιροσκοπισμό του λεγόμενου «συνταγματικού 

τόξου», έχουμε και τη... συνέπεια των φασιστών.

Οι «ελληνικών» προδιαγραφών σημαίες των χρυσαυγιτών, όπως ο αγκυλωτός του ναζισμού (τεύχος της «Χρυσής Αυγής», Ιούλης 1991)...


Στην πρώτη κατηγορία βρίσκουμε τον κ. Σαμαρά, ο οποίος φρόντισε να φωτογραφηθεί με τον νεαρό μπασκετμπολίσταΓιάννη Αντετοκούνμπο,ο οποίος είχε την τύχη πριν από τη μετεγγραφή του στο ΝΒΑ να μην έχει συναντηθεί με τον υπουργό του κ. Σαμαρά, τον κ. Δένδια, σε κάποια από τις επιδρομές του «Ξένιου Διός» στις οποίες ο τελευταίος επιδίδεται.

Δήλωση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ για τη συκοφαντία της εφημερίδας «FINANCIAL TIMES»

Προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ και της ευρωκοινοβουλευτικής του ομάδας επιχείρησαν οι Financial Times. Σε δημοσίευμά τους, ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι οι ευρωβουλευτές του Κόμματος Μπ. Αγγουράκης και Γ. Τούσσας καταψήφισαν τροπολογία για την κατάργηση των «μπόνους» στα στελέχη των χρηματοπιστωτικών ομίλων.
 
Η αθλιότητα των Financial Times, που διαψεύδεται ηχηρά απ' τα πρακτικά της ψηφοφορίας στο ευρωκοινοβούλιο, όπου φαίνεται ότι οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ υπερψήφισαν την τροπολογία, βρήκε πρόθυμους αναμεταδότες στην Ελλάδα. Ειδησεογραφικές κατ' όνομα ιστοσελίδες την αναπαρήγαγαν, δίχως να κάνουν τον κόπο να ερευνήσουν στοιχειωδώς το θέμα. Αλλωστε, σκοπός τους είναι η συκοφάντηση του ΚΚΕ και όχι η έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών τους.

Εκδήλωση - συζήτηση του ΚΚΕ(μ-λ) στην ΕΡΤ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ ενάντια στο φασιστικό κλείσιμό της και τις απολύσεις συνεχίζεται...
... Η - δικομματική πλέον - κυβέρνηση Σαμαρά, πιεσμένη από το ογκώδες κίνημα αλληλεγγύης στον αγώνα αυτό και τη μαζική εκδήλωση της λαϊκής οργής, φοβούμενη την αναζωπύρωση του μετώπου αλληλεγγύης αλλά και τις πιέσεις των ιμπεριαλιστών της τρόικας, προχωρά στην κατάθεση νομοσχεδίου που νομιμοποιεί το κλείσιμο της ΕΡΤ και θέτει τις βάσεις για την αντεργατική συνέχεια...
... Είναι τώρα η στιγμή που οι εργαζόμενοι πρέπει να ξαναβάλουν έντονη την αγωνιστική τους σφραγίδα στις εξελίξεις, να κινηθούν με τους όρους που υπαγορεύουν τα δικά τους συμφέροντα, το δικαίωμά τους στην πλήρη, σταθερή, αξιοπρεπή δουλειά.
Το ΚΚΕ(μ-λ) σας καλεί να συζητήσουμε
για τον αγώνα στην ΕΡΤ και την προοπτική του
την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στις 6.30 το απόγευμα
στο φουαγιέ του ραδιομεγάρου.

H Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ διοργανώνει συλλαλητήριο την Πέμπτη 11 Ιούλη στις 8μμ στο Σύνταγμα. Απέναντι στα νέα μέτρα που κυοφορούνται απαντάμε με οργάνωση, ενότητα και αντεπίθεση. Να τους σταματήσουμε!

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 11 Ιούλη στις 8 μ.μ. στο Σύνταγμα.


 Οι δήθεν «έκτακτες συνθήκες» που επέβαλαν τη λήψη «έκτακτων μέτρων» αποδεικνύονται στην πράξη μόνιμες φέρνοντας νέα άγρια μέτρα για το λαό και επίθεση χωρίς τέλος.