Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Για τον αποκλεισμό του blog Αντίσταση στις γειτονιές, αλλά και πολλών άλλων, από το facebook

Ήδη κλείνουμε μια βδομάδα αποκλεισμού από το facebook, δεν μπορούμε να μπούμε στην σελίδα και στο λογαριασμό γιατί αρχικά, όπως μας έλεγε το σχετικό μήνυμα, προσπαθήσαμε να μπούμε από "άγνωστη συσκευή ή τοποθεσία" και μετά από αυτό ότι κάποιος τρίτος προσπάθησε να μπει και πάλι από "άγνωστη συσκευή ή τοποθεσία". Σα να λέμε δηλαδή ότι κάποιος προσπάθησε να μπει στο σπίτι μας πριν καμιά βδομάδα και από τότε η αστυνομία δεν μας αφήνει να μπούμε μέσα για την προστασία μας!!!
Επειδή όμως εμείς είμαστε μάλλον καχύποπτοι μιας και τέτοιου είδους προβλήματα αντιμετωπίζουν κι άλλοι, και χειρότερα σε αρκετούς τους κατέβασαν τις σελίδες τελείως, δεν τα θεωρούμε τυχαία. Οι λογαριασμοί και οι σελίδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα είναι ανθρώπων ή συλλογικοτήτων που ανήκουν σε όλο το φάσμα της αριστεράς, από το ΚΚΕ έως την εξωκοινοβουλευτική αριστερά, αλλά και της αναρχίας ή της αυτονομίας ή κινηματικές σελίδες. Ιδιαίτερα όσοι έβαλαν δημοσιεύματα που αφορούν την Τουρκία και το ξεσηκωμένο λαό της.

Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: Σε εξέλιξη η ετήσια σύναξη των τσακαλιών του ιμπεριαλισμού.

 Από την κινητοποίηση του ΚΚΕ στον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου συνεδρίαζε η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ στις 15/5/2009


Ξεκίνησε χτες στη Μεγ. Βρετανία η φετινή σύναξη των τροφίμων της αντιδραστικής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, με τη συμμετοχή 140 διαλεγμένων εκπροσώπων της πλουτοκρατίας, των αστικών πολιτικών κομμάτων και των επιχειρηματικών ομίλων των ΜΜΕ.

Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τις λεγόμενες «αντιρατσιστικές» προτάσεις-νόμων.

Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ


Το ΚΚΕ, από την ίδρυσή του, υπερασπίζεται με συνέπεια τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, ανεξάρτητα από φυλή, χρώμα, εθνικότητα και θρησκεία. Αποτελεί τον πιο συνεπή και αδιάλλακτο αντίπαλο του ρατσισμού και του ναζισμού, ακριβώς γιατί παλεύει για την ανατροπή του καπιταλιστικού κοινωνικο-οικονομικού συστήματος που γεννά και αναπαράγει αυτές τις αντιδραστικές ιδεολογίες και τις αντίστοιχες πολιτικές πρακτικές.

Η «έγνοια» της ΕΕ για τους ανέργους αντιστοιχεί στο 0,13% της λατρείας της προς τους τραπεζίτες.Του Νίκου Μπογιόπουλου.

Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος



Τώρα τελευταία μάθαμε ότι η Μέρκελ λατρεύει τους νέους. Οτι, επίσης, ο Σόιμπλε αγαπάει τους νέους. Οτι και ο Ολάντ σκέφτεται τους νέους. Αλλά και ότι ο κ. Σαμαράς - έτσι είπε στο ταξίδι του στην Κίνα - κάθε πρωί που ξυπνάει, το πρώτο πράγμα που τον απασχολεί είναι οι νέοι. Και, συγκεκριμένα, οι άνεργοι νέοι...
Ολοι αυτοί, λοιπόν, μαζί με τους εταίρους τους στην ΕΕ (που επίσης αγωνιούν για τους νέους) αποφάσισαν ότι θα στηρίξουν προγράμματα αντιμετώπισης - όπως τα αποκαλούν - της ανεργίας των νέων.

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την δολοφονία του Γάλλου φοιτητή από φασίστες.


ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α



Καταγγέλλουμε τη δολοφονία του 18 χρονου Γάλλου Clément Méric αντιφασίστα φοιτητή και μέλους του Μετώπου της Αριστεράς, από τους νεοναζιστές της συμμορίας με την ονομασία JNR (Jeune Nationaliste Révolutionnaire-Νέοι Εθνικιστές Επαναστάτες).

Oι δολοφόνοι  ναζιστές δρώντας με θράσος στο κέντρο του Παρισιού χτύπησαν στο κεφάλι τον αγωνιστή φοιτητή, αφήνοντάς τον κλινικά νεκρό.