Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Συμβολισμοί.Από την στήλη "Η άποψη μας " του σημερινού Ριζοσπάστη.

Συμβολισμοί


Η κυβερνητική προπαγάνδα λίγο - πολύ προσπαθεί να πείσει ότι στη συνάντηση Τσίπρα - Μέρκελ δεν είδαμε όλοι το ίδιο πράγμα. Οτι υπάρχουν κρυφοί (;) «συμβολισμοί» στη συνάντηση, που δεν μπορούν να κατανοηθούν για όσους σκέφτονται «ρηχά», χωρίς βάθος! Για να τεκμηριωθεί αυτή η άποψη γίνεται, μάλιστα, αναφορά στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και τη «Siemens».

Εισαγωγική τοποθέτηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην ημερίδα του ΚΣ της ΚΝΕ με θέμα: «Σχολικός εκφοβισμός: μύθοι και πραγματικότητα»

 Αγαπητοί φίλοι και φίλες
Συντρόφισσες και σύντροφοι



Αυτές τις μέρες η κυβέρνηση ετοιμάζεται να στείλει λίστα μεταρρυθμίσεων στους εταίρους της και μαζί με αυτή και το λογαριασμό στη λαϊκή οικογένεια που θα πληρώσει τελικά πάλι το κόστος της συμφωνίας που υπέγραψε η κυβέρνηση. Μια συμφωνία την οποία ακόμα δεν έχει φέρει στη βουλή, και για ενημέρωση και για ονομαστική ψηφοφορία, όπως έχει ζητήσει το ΚΚΕ.
Παρόλα αυτά εμείς δεν θεωρούμε ότι είναι δευτερεύον ζήτημα, ταυτόχρονα να συζητάμε σήμερα εδώ για ένα τόσο σοβαρό θέμα που είναι ο ονομαζόμενος σχολικός εκφοβισμός.