Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ : Η ψήφος βόλι «στο στόχο» και όχι ριπή «στο βρόντο».

   Στο νόημα που πρέπει να έχει και στο μήνυμα που χρειάζεται να στείλει η αγροτική ψήφος στις ερχόμενες εκλογές αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μπούτας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, μιλώντας, τις περασμένες μέρες, σε επαρχίες και κεφαλοχώρια της Καρδίτσας και της Λάρισας.



Ο Β. Μπούτας, ανάμεσα στα άλλα, σημείωσε: «Το μήνυμα που χρειάζεται να σταλεί στις εκλογές είναι ότι οι μικρομεσαίοι αγρότες χρησιμοποίησαν και τις κάλπες, όπως τα μπλόκα, για να δηλώσουν αντίσταση και αντεπίθεση ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και της συγκυβέρνησης.

Το κορίτσι της ΚΝΕ που έκλεψε την παράσταση !

  Η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πεδίον του Άρεως εξέπληξε τους χρήστες των social media για την μαζικότητά της αλλά και για τον παλμό που υπήρχε καθ’ όλη τη διάρκεια της συγκέντρωσης.


Την παράσταση ωστόσο έκλεψε μια νεαρή κοπέλα της ΚΝΕ η οποία ανέβηκε στην εξέδρα και με ένα αστραφτερό χαμόγελο άρχισε να μοιράζει γαρύφαλλα στους συγκεντρωμένους.

Θ.Παφίλης: "Δώστε δύναμη στο ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση για να είμαστε όλοι δυνατοί την άλλη μέρα"


Η ομιλία του Θανάση Παφίλη υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα
«Εργαζόμενοι, εργαζόμενες,
Αυτοαπασχολούμενοι, επαγγελματοβιοτέχνες, φτωχοί αγρότες,
Νέοι και νέες, γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων που ζείτε στην Αττική,
Μη διστάζετε άλλο. Δεν αξίζει στο λαό μας αυτή η μίζερη και άθλια ζωή που τον καταδικάζει ένα σάπιο και ξεπερασμένο σύστημα. Δεν αξίζει στη χώρα μας, στην Αττική με τις μεγάλες δυνατότητες τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, τις ομορφιές της, οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα να ζουν στη φτώχεια και την αβεβαιότητα. Δεν πρέπει να ανεχτούμε άλλο, όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, όλες αυτές οι δυνατότητες να γίνονται ευλογία για τους επιχειρηματικούς ομίλους, τα μονοπώλια και το μεγάλο κεφάλαιο για να θησαυρίσει.