Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Ισραήλ.

Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας


Η ενίσχυση της οικονομικής και ενεργειακής συνεργασίας Ελλάδας - Ισραήλ, μέσω της υπογραφής σειράς συμφωνιών, όχι μόνο δε θα φέρει φιλολαϊκή ανάπτυξη, όπως υποκριτικά ισχυρίζεται η κυβέρνηση, αλλά θα οδηγήσει σε νέες περιπέτειες τους λαούς, προκειμένου να κερδίσουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι που ετοιμάζονται να βάλουν στο χέρι υποδομές και πλουτοπαραγωγικές πηγές.

Αρβανίτης (Χρυσή Αυγή) και Καρατζαφέρης (ΛΑ.Ο.Σ) συνεχίζουν την άθλια συκοφαντία κατά του Κ.Κ.Ε...  (Φασιστικής) Γελοιότητας το ανάγνωσμα.

(Φασιστικής) Γελοιότητας το ανάγνωσμα.

Την προβοκάτσια που επιχείρησαν να στήσουν σε βάρος του ΚΚΕ οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες (όπως αποκαλύπτεται και από τις συνομιλίες τους, οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν) ώστε να «φορτώσουν» το δολοφόνο του Π. Φύσσα ως τάχα πρώην κομμουνιστή, επανέλαβε ο τρισάθλιος χρυσαυγίτης βουλευτής Αρβανίτης.

Εξαφάνισαν τις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ !

Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές, με πλήθος αποφάσεων συνδικάτων, συλλόγων, μαζικών

 φορέων, Λαϊκών Επιτροπών συμμετείχαν στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ το Σάββατο και τις 

προηγούμενες μέρες.



Οι εφημερίδες όμως και τα άλλα ΜΜΕ των αστών δεν είδαν και δεν άκουσαν... Ακόμη και μια - δυο εφημερίδες που έκαναν αναφορά στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έβαλαν πέντε λέξεις, καμιά φωτογραφία και φυσικά ούτε μια αράδα για την απεργία στις 23 Οκτώβρη.