Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Προκλητικό αντικομμουνιστικό σχόλιο εις βάρος του ΓΓ του Κ.Κ.Ε Δημήτρη Κουτσούμπα ,από τον συνεργάτη του πρωθυπουργού ,Φαήλο Κρανιδιώτη στην ακροδεξιά ιστοσελίδα antinews.gr.Γράφει ο Red Star.



Τί Στοκχόλμη, τί Κυψέλη; Τί Φαήλος Κρανιδιώτης ,τί Ηλίας Κασιδιάρης


Χωρίς να θέλω καν να  ασχοληθώ με το ρατσιστικό παραλήρημα του αρθρογράφου του antinews.gr ,στο άρθρο  Τί Στοκχόλμη, τί Κυψέλη;  σας εφιστώ την προσοχή σας σε ένα απαράδεκτο σχόλιο του Φ.Κρανιδιώτη με αποδέκτη τον Γ.Γ. της ΚΕ  του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Κοκκινιά: «Οι χιτλερικοί της Χρυσής Αυγής δεν έχουν καμία δουλειά εδώ» !


Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η νέα πρόκληση των χιτλερικών της Χρυσής Αυγής σε βάρος του λαού της αιματοβαμμένης Κοκκινιάς.

Οι γερμανοτσολιάδες και οι κουκουλοφόροι επί το έργο στο μπλόκο της Κοκκινιάς (χαρακτικό του Τάσσου)


Οι νοσταλγοί του φασισμού, οι υποστηρικτές των κουκουλοφόρων και των μαυραγοριτών που στο Μπλόκο της Κοκκινιάς «κάρφωναν» τους Έλληνες αγωνιστές και τους έστελναν στο απόσπασμα, έχουν το θράσος να οργανώσουν την Κυριακή στην Κοκκινιά «εκδήλωση για την εγκληματικότητα κατά των Ελλήνων»!

Υπέρ του να μπορούν μελλοντικά τα κράτη της ευρωζώνης να κηρύσσουν πτώχευση ο πρόεδρος της Μπούντεσμπανκ Γενς Βάιντμαν !


Τώρα μας λένε πως και η "χρεοκοπία" καλή είναι !


Ο πρόεδρος της Μπούντεσμπανκ, της κεντρικής τράπεζας της Γερμανίας, Γενς Βάιντμαν, τάχθηκε σήμερα υπέρ της ιδέας να δοθεί μελλοντικά η δυνατότητα σε ένα κράτος-μέλος της ευρωζώνης να μπορεί να κηρύξει πτώχευση, κάτι που η ΕΕ προσπάθησε να αποφύγει με κάθε κόστος κατά την διάρκεια της τρέχουσας κρίσης.

Ο Νίκος Μπογιόπουλος αποκαλύπτει : Η «αντιρατσιστική» ΕΕ... απέχει (!) από την ψηφοφορία κατά του ναζισμού!



Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ



Τόσο το παιχνίδι της Νέας Δημοκρατίας με το ακροδεξιό ακροατήριο, όπως προκύπτει και από τη στάση της γύρω από το λεγόμενο «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο», όσο και η ανάγκη του ΠΑΣΟΚ να ενδυθεί το δημοκρατικό φερετζέ, κατοχυρώνοντας για λογαριασμό του την «πατέντα» του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», είναι δεδομένα.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για τις δηλώσεις Σαμαρά μετά τη συνάντηση με τον Ιρλανδό πρωθυπουργό.


Σχόλιο του ΚΚΕ για τις δηλώσεις Σαμαρά 


Δεν είναι η πρώτη φορά που Έλληνας πρωθυπουργός εκφράζει τον θαυμασμό του για την Ιρλανδία. Το ίδιο έγινε και πριν μερικά χρόνια, με την προβολή του ιρλανδικού «θαύματος» των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης, το οποίο όχι μόνο δεν έφερε τη λαϊκή ευημερία, αλλά οδήγησε σε βαθιά καπιταλιστική κρίση, αντιλαϊκά μέτρα και μνημόνια.

Δημοσκοπήσεις σε Ιταλία και Γερμανία.Μόλις 6 % για το αριστερό "Die Linke".Άνετα πρώτη η Μέρκελ με 41 %.


Δημοσκοπήσεις σε Ιταλία και Γερμανία



Η κυβέρνηση Λέτα στην Ιταλία που στηρίζεται από το «Δημοκρατικό Κόμμα», από το «Κόμμα του Λαού της Ελευθερίας» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και από το «Κίνημα Πολιτών» του Μάριο Μόντι, συγκεντρώνει την εμπιστοσύνη του 45% των Ιταλών ψηφοφόρων σύμφωνα με έρευνα της IPR Marketing.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα στην εκπομπή «ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ».


Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα στην εκπομπή «ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ».


Aναλάβατε τη θέση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σε μια περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη για τον τόπο, διαδεχόμενος μάλιστα την κ. Α. Παπαρήγα η οποία ήταν η μακροβιότερη Γραμματέας και ταυτόχρονα η μακροβιότερη ηγέτης πολιτικού κόμματος στη χώρα και είναι και μια εμβληματική προσωπικότητα στο χώρο σας. Ξέρω ότι στο ΚΚΕ η έννοια της ηγεσίας δεν ταυτίζεται με αυτό που ισχύει στα άλλα κόμματα αλλά θέλω να ρωτήσω τι σηματοδοτεί αυτή η αλλαγή ηγεσίας, εάν συνδέεται την ανάδειξη της νέας ΚΕ με μια ανανέωση και ενδεχομένως κάποια αλλαγή στην πολιτική σας στρατηγική και τελικώς ποιοι είναι οι στόχοι αυτής της νέας ηγεσίας;

Ομολογούν ότι είναι φονιάδες ! ΗΠΑ: Παραδέχονται τη δολοφονία Αμερικανών πολιτών από μη επανδρωμένα τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη !


Η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ, Μπ. Ομπάμα, παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημοσίως την Τετάρτη τη δολοφονία τεσσάρων Αμερικανών πολιτών από τα πυρά μη επανδρωμένων τηλεκατευθυνόμενων αεροσκαφών μέσα στην τελευταία τετραετία σε Πακιστάν και Υεμένη.



Η αποκάλυψη γίνεται παραμονές του σημερινού διαγγέλματος Ομπάμα για την εθνική ασφάλεια ενώ συμπίπτει με την υπογραφή της νέας προεδρικής οδηγίας για τη χρήση αμερικανικών τηλεκατευθυνόμενων μη επανδρωμένων αεροσκαφών της οποίας ωστόσο το περιεχόμενο παραμένει άγνωστο.