Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Οι δήμοι με τα υψηλότερα ποσοστά της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Στην Αττική, οι 20 δήμοι στους οποίους η «Λαϊκή Συσπείρωση» συγκέντρωσε τα υψηλότερα ποσοστά είναι οι εξής :


  • Πετρουπόλεως 26,28%
  • Καισαριανής 22,36%
  • Χαϊδαρίου 18,43%
  • Αγίων Αναργύρων - Καματερού 15,08%
  • Κερατσινίου - Δραπετσώνας 14,00%
  • Αιγάλεω 13,85%

Ανακοίνωση της ΤΕ Ικαρίας - Φούρνων του ΚΚΕ για τις εκλογές.

Τομεακή Επιτροπή Ικαρίας και Φούρνων του ΚΚΕ χαιρετίζει τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τους φίλους και τους οπαδούς, τους συναγωνιστές της «Λαϊκής Συσπείρωσης», τους Ικαριώτες και τις Ικαριώτισσες που με μαχητικότητα έδωσαν τη μάχη του πρώτου γύρου των εκλογών για το Δήμο της Ικαρίας.
Χαιρετίζει τους εκατοντάδες Ικαριώτες που στήριξαν και ανέδειξαν σε πρώτη δύναμη το συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης», δίνοντάς της το ποσοστό του 44% στο Δήμο και στην Περιφέρεια το ποσοστό του 40%.

Η Βενεζουέλα «τα χώνει» στους Έλληνες πολιτικούς που δυσφημούν το όνομά της !


Τη λύπη της «για την επανειλημμένη χρήση του ονόματος της χώρας από ορισμένες προσωπικότητες και πολιτικά κόμματα της Ελληνικής Δημοκρατίας, για λόγους εσωτερικής πολιτικής» εκφράζει με ανακοίνωσή της η Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, κάνοντας λόγο για πρακτική «που θα μπορούσε να βλάψει τις άριστες σχέσεις μεταξύ των χωρών μας».






Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «μέσω ανακριβών και άκαιρων δηλώσεων στα μέσα ενημέρωσης, έχει επιχειρηθεί να υπονομευτούν τα αποτελέσματα της πολιτικής της Εθνικής μας Κυβέρνησης ενώ τα επιτεύγματα της Μπολιβαριανής Επανάστασης που ο Ανώτατος Κομαντάντε, Ούγκο Τσάβες ξεκίνησε και που ο Πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο Μόρος ηγείται, είναι αμέτρητα, αναγνωρισμένα από πολλούς Διεθνείς Οργανισμούς και εδώ και 15 χρόνια ωφελούν όλον τον λαό της Βενεζουέλας. 

Κάλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ .

Δυναμώνουμε - ψηφίζουμε το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές
Ψηφίζουμε τους υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης στο β' γύρο των τοπικών εκλογών


Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι
Η ΚΕ χαιρετίζει τα χιλιάδες μέλη, τους οπαδούς του Κόμματος και της ΚΝΕ τους συνεργαζόμενους, τους ψηφοφόρους που έδωσαν τη μάχη, συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στην ενίσχυση του ΚΚΕ.
Στον α' γύρο των περιφερειακών εκλογών οι συνδυασμοί της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ σημείωσαν μια σημαντική παρουσία και άνοδο σε όλες τις περιφέρειες σε σχέση με την εκλογική δύναμη του ΚΚΕ στις εκλογές του Ιούνη του 2012.
Αποτελεί επίσης θετικό στοιχείο για το λαό, η ανοδική τάση σε 214 δήμους και η είσοδος στο β' γύρο των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Πάτρα, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Ικαρία.

KKE : Σήμερα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Πλ. Αριστοτέλους.

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας
 
 
Σήμερα Τρίτη πραγματοποιείται η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους. Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και θα χαιρετίσει ο Γιώργος Μαργαρίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.
Οι προσυγκεντρώσεις θα ξεκινήσουν στις 6.30 μ.μ. από: