Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Έξω οι φασίστες από τόπους δουλειάς και γειτονιές!Μαζική συγκέντρωση χτες στην Αμφιάλη, στον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ


Με μια μαζική πορεία στους δρόμους του Κερατσινίου, το ΠΑΜΕ τίμησε χτες τη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ένα χρόνο από τη δολοφονία του, το ξημέρωμα της 18ης Σεπτέμβρη, από τους τραμπούκους της Χρυσής Αυγής. Η χτεσινή συγκέντρωση και πορεία ήταν, ταυτόχρονα, ένα κάλεσμα προς την εργατική τάξη να απομονώσει παντού τους φασίστες, να μην τους αφήσει να σταθούν στους τόπους δουλειάς, να τους αντιμετωπίσουν ως το μακρύ χέρι της εργοδοσίας, που θέλει να τσακίσει το κίνημα.

ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ... «ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ»! Άρθρο του Γιώργου Δελαστίκ.

Πόσο συμβατή είναι με την πολιτική ηθική του συστήματος η πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου να καταργηθεί από τη Βουλή αυτή τη φορά το μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα, με μοναδική αιτιολογία να μην τις πάρει ο... ΣΥΡΙΖΑ



Απολύτως συμβατή! Κατάπτυστη είναι η «ηθική» των εκλογικών νόμων στη χώρα μας, οπότε όσο εξόφθαλμα αισχρά ιδιοτελής και να είναι οποιαδήποτε πρόταση εκλογικού νόμου, είναι αδύνατον να βγει εκτός των ανεκτών ορίων της ηθικής του συστήματος στον τομέα αυτόν.
Υπενθυμίζουμε ότι ακριβώς το ΠΑΣΟΚ εισήγαγε το μπόνους των 40 εδρών στο πρώτο κόμμα και η ΝΔ αύξησε το μπόνους αυτό στις 50 έδρες!

Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλει τις δολοφονίες Κομμουνιστών και άλλων Αγωνιστών στο Μεξικό.

 Καταγγελία από την Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ 



Τις δολοφονίες μελών και στελεχών του ΚΚ Μεξικού και πολλών άλλων συνδικαλιστών από συμμορίες και μηχανισμούς που διαπλέκονται με τα ντόπια μονοπώλια, κατήγγειλε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Παπαδάκης, σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, στη συζήτηση σχετικά με την "ετήσια έκθεση της ΕΕ όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα στον κόσμο", υπογραμμίζοντας τα εξής: