Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Διαβάστε στον «Κυριακάτικο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» της 7ης Ιούλη 2013. Όλοι αγοράζουμε τον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη και ενισχύουμε την φωνή του Κ.Κ.Ε.

 Διαβάστε στον «Κυριακάτικο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» της 7ης Ιούλη 2013:

- Δίνουμε αποφασιστική ταξική απάντηση σε κεφάλαιο - κυβέρνηση - τρόικα: ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ στις 11 Ιούλη με το ΠΑΜΕ

- Κοινή ανακοίνωση της Περιφερειακής Συνάντησης Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων Ανατολικής Μεσογείου, Ερυθράς Θάλασσας, Περσικού Κόλπου

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ... Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Του Κουτρούλη ο γάμος!

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ


Η μάχη της λίστας, της συνιστώσας και της σταυροδοσίας δίνεται στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά στο συνέδριο του κόμματος που γίνεται σε λίγο καιρό. Ετσι, χτες μόλις διαβάσαμε στις εφημερίδες για στελέχη πρώτης γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία δεν εκλέχτηκαν αντιπρόσωποι στο συνέδριο, για αντεγκλήσεις γύρω από την πρόταση για αυτοδιάλυση των συνιστωσών.

Να σταματήσει άμεσα η προφυλάκιση του Κώστα Σακκά!

5.7.2013

Τον ένα μήνα απεργία πείνας, συμπλήρωσε στις 4 του Ιούλη, ο Κώστας Σακκάς διαμαρτυρόμενος για την παρατεταμένη προφυλάκισή του. Ο Σακκάς βρίσκεται προφυλακισμένος απ’ τις 4/12/2010, κατηγορούμενος για «συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση». Στην αρχική 18μηνη προφυλάκισή του, προστέθηκε νέα 12μηνη, μετά από νέα δίωξή του, με κατηγορία για συμμετοχή στη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Κατηγορία την οποία αρνείται, ενώ δηλώνει αναρχικός. Αλλά και αυτή η δεύτερη προφυλάκιση, παρατάθηκε χωρίς καμιά αιτιολογία, απ΄ το Συμβούλιο Εφετών, για 6 ακόμα μήνες, στις αρχές του Ιούνη. Όπως αναφέρει ιατρική γνωμάτευση, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας που έχει μεταφερθεί, η υγεία του Σακκά κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη, με κίνδυνο ακόμα και για τη ζωή του, αν συνεχίσει την απεργία πείνας.