Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

"Ο λαός με την παρέμβαση του και τους αγώνες του πρέπει να θέσει τις δικές του κόκκινες γραμμές ...".Άρθρο του ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη «Real News»

Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Real News» ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας,σημειώνει:

«Είναι ήδη στα σκαριά το νέο “μνημόνιο”, άσχετα με την επίσημη ονομασία που θα φέρει εντός κι εκτός Ελλάδας. Βρισκόμαστε, δηλαδή, μπροστά στην κατάληξη μιας νέας συμφωνίας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τους “εταίρους”, αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης που είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Σήμερα όλοι αγοράζουμε τον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη !

Διαβάστε στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» που κυκλοφορεί σήμερα 15 Φλεβάρη 2015.

-- Διαπραγμάτευση κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ: Όπως και να το πουν ο λαός θα το πληρώσει!
-- Σύγκρουση στην Ουκρανία:Παρά τη νέα εκεχειρία η αντιπαράθεση μένει
-- Κατάσταση στους χώρους δουλειάς: Ο πραγματικός αντίπαλος είναι εδώ και την επόμενη μέρα

Προπαγάνδα παραπλάνησης :Τι λέει, τι εννοεί και τι πράττει η νέα κυβέρνηση.

Προπαγάνδα παραπλάνησης 



«Ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια», λέει η λαϊκή σοφία. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ πάλι στα λόγια καταργεί μνημόνια, διώχνει την τρόικα, δρομολογεί φιλολαϊκές μεταρρυθμίσεις..., την ίδια ώρα που στην πράξη «μαγειρεύει» νέο μνημόνιο, στρώνει κόκκινο χαλί σε πολλές και διάφορες «τρόικες» και δρομολογεί μεταρρυθμίσεις που με την εγγύηση του ΟΟΣΑ θα αποτελειώσουν ό,τι γλίτωσε απ' τον οδοστρωτήρα των μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

ΟΓΕ Κατερίνης: Καταγγέλλει τον Δήμο για κάλεσμα της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση επετείου ομαδικής εκτέλεσης κατοίκων από τους ναζί.

Η ομάδα γυναικών Κατερίνης της ΟΓΕ καταγγέλει την κατάπτυστη απόφαση του Δήμου Κατερίνης να καλέσει τη ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση για την επέτειο της ομαδικής εκτέλεσης 43 κατοίκων της πόλης το 1943, κατά τη διάρκεια της κατοχής από το ναζιστικό γερμανικό στρατό. 

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει:
«Όσο κι αν θέλουν οι ιθύνοντες να ωραιοποιούν μια κατάσταση και να στηρίζουν ένα φασιστικό μόρφωμα, δεν μπορούν να κρύψουν τη μισάνθρωπη ιδεολογία του. Όσο κι αν επιμένουν στη δήθεν τήρηση των "πρωτόκολλων", δε μας πείθουν ότι δεν κλείνουν το μάτι στους υμνητές του φασισμού - ναζισμού, χρησιμοποιώντας τους ως μια μελλοντική εφεδρεία, αμαυρώνοντας τη μνήμη των εκτελεσμένων.