Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Η εκτίμηση αποτελέσματος της Singular Logic. ΣΥΡΙΖΑ 36,5 % με 150 έδρες η Ν.Δ. στο 27,7 %. Στο 5,6 % το ΚΚΕ με 15 έδρες διεκδικεί ακόμα την τέταρτη θέση.

 Την παρακάτω εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος έδωσε στις 9.30 μ.μ. η Singular Logic, με βάση αποτελέσματα από 2.871 εκλογικά τμήματα και επτά κόμματα να μπαίνουν στη Βουλή:

- ΚΚΕ: 5,6% - 15 έδρες
- ΣΥΡΙΖΑ: 36,5% - 150 έδρες
- ΝΔ: 27,7% - 76 έδρες

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Εγκαταλείπω τον ΣΥΡΙΖΑ…! (ένα συναισθηματικά φορτισμένο, μη πολιτικό...πολιτικό σημείωμα ενός μέχρι χθές μέλους του ΣΥΡΙΖΑ)

Εγκαταλείπω τον ΣΥΡΙΖΑ… «Σιγά τον πολυέλαιο», ίσως πει κάποιος. 
«Ένας φεύγει,τρείς έρχονται», τώρα ειδικά που το κόμμα είναι… κυβέρνηση! Επιτέλους το… κίνημα της ανατροπής προελαύνει! Έρχεται άλλωστε και η… Ελπίδα! Φρέσκια – φρέσκια και σπαρταριστή, γεμάτη υποσχέσεις και υπονοούμενα ! Ιδού η Ρόδος, ιδού η Ελ(πίδα), «ιδού και το πήδημα», όπως ευφυώς και σεμνά είπε και ο πρόεδρος!
«Κάτι θα’κανε, η Ελπίδα, και για σένα…κακομοίρη!», μου είπε κάποιος άλλος.
Ευχαριστώ, αλλά φεύγω!

ΠΑΜΕ : Για Τις Απολύσεις Στις Πολυεθνικές EBAY Και AMERICAN EXPRESS.

  • Για Τις Απολύσεις Στις Πολυεθνικές EBAY Και AMERICAN EXPRESS
  • Η διαδικτυακή υπηρεσία αγοραπωλησιών eBay ανακοίνωσε 2.400 απολύσεις για το τρέχον τρίμηνο, αριθμός που αντιστοιχεί στο 7% του εργατικού της δυναμικού. Αυτό το κάνει την στιγμή που τα καθαρά έσοδα της εταιρείας κατά τελευταίο τρίμηνο του 2014, ανήλθαν στα 936(!!!) εκατομμύρια δολάρια σημειώνοντας αύξηση σε σχέση με τα 850 εκατομμύρια δολάρια το 2013.

Άνετη νίκη ΣΥΡΙΖΑ, παλεύει το ΚΚΕ για την τρίτη θέση.Εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα (Πολιτικό Βαρόμετρο) από τον Red Star.

Εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα  από τον Red Star


Πιο αναλυτικά: