Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Νέα Μηχανιώνα.

Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας
Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον Η. Γκουτζιγιάννη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
Μεταξύ άλλων σημείωσε:

ΚΚΕ: Επίκαιρη Ερώτηση για τις κατασχέσεις σπιτιών ανέργων

Επίκαιρη Ερώτηση για τις κατασχέσεις σπιτιών ανέργων κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης προς τους υπουργούς Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Οικονομικών, η οποία είχε κατατεθεί και ως απλή Ερώτηση.
Αναλυτικά αναφέρει:
«Προς τους Υπουργούς Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Οικονομικών
Θέμα: Κατασχέσεις σπιτιών ανέργων.
Πληθαίνουν τα κρούσματα κατάσχεσης σπιτιών ανέργων, χρεοκοπημένων λαϊκών νοικοκυριών από δημόσιους οργανισμούς και εφορίες.

Προτάσεις 1ης συνάντησης συντονισμού αντιφασιστικών επιτροπών και συλλογικοτήτων Αθήνας

"Όσοι και όσες υπογράφουμε συμμετείχαμε στην πρώτη συνάντηση συντονισμού αντιφασιστικών επιτροπών και συλλογικοτήτων το Σάββατο 29 Ιουνίου στο χώρο του αντιφασιστικού χωριού του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Αθήνας καταλήξαμε στις εξής προτάσεις:
 
1. Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην κινητοποίηση που αποφάσισε ο συντονισμός σωματείων, φορέων και κινήσεων της Καλαμάτας το Σάββατο 20 Ιουλίου στην Καλαμάτα ενάντια στο ναζιστικό φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής. Για το λόγο αυτό καλούμε σε σύσκεψη προετοιμασίας την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο κτίριο Γκίνη στις 6μμ.
2. Φτιάχνουμε μπλογκ ενημέρωσης και ομάδα διαχείρισης.

Επιχείρηση «Klondyke». Οι Αμερικάνοι κατασκόπευαν την Ελληνική αποστολή στον ΟΗΕ και την Ελληνική πρεσβεία ...Νέα στοιχεία φέρνει στο φως ο Edward Snowden.


Νέα στοιχεία φέρνει στο φως ο Edward Snowden σύμφωνα με τα οποία η αμερικανική υπηρεσία NSA δεν κατασκόπευε μόνο τους Aμερικανούς πολίτες και τις αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και άλλες 38 χώρες, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα.



Σύμφωνα με ένα νέο έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα ο επικυρηγμένος από τις ΗΠΑ πρώην υπάλληλος της NSA, Edward Snowden, 38 πρεσβείες και αποστολές περιγράφονται ως «στόχοι».