Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Τους 20 έφτασαν οι νεκροί από ιατρικό λάθος ! -Υπό πίεση οι αρχές των ΗΠΑ για την έρευνα περίπου 1.000 κλινικών, που έλαβαν τις μολυσμένες ενέσεις, που συνδέονται με το ξέσπασμα της θανατηφόρου μηνιγγίτιδας


Αντιμέτωπες με τον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων μιας θανατηφόρας μορφής μηνιγγίτιδας, πολλές πολιτείες των ΗΠΑ βρίσκονται υπό μεγάλη πίεση προκειμένου να ερευνήσουν περίπου 1.000 κλινικές οι οποίες είχαν λάβει τις μολυσμένες ενέσεις στεροειδών που χρησιμοποιούνταν για τη θεραπεία των πόνων της πλάτης.

Στους δρόμους οι πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι κατέβηκαν σε διαδήλωση το Σάββατο στο κέντρο του Λονδίνου, της Γλασκόβης και του Μπέλφαστ, για να διαμαρτυρηθούν κατά των μέτρων λιτότητας που έχει υιοθετήσει η βρετανική κυβέρνηση.

Πυροσβέστες, νοσοκόμες, εκπαιδευτικοί μαζί με πολλούς άνεργους, αλλά και βουλευτές της αντιπολίτευσης βγήκαν στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας με σφυρίχτρες, κρατώντας μπαλόνια και πανό που γράφουν «Όχι στις περικοπές». Στην διαδήλωση κατέβηκαν ακόμη, πέρα από τα συνδικάτα, σωματεία κατά του πολέμου και άλλοι ακτιβιστές.





Εθνική - Eurobank: Τρίτος και σημαντικότερος γύρος για τη συγκέντρωση του τραπεζικού κεφαλαίου



Tου Νίκου Παπατριανταφύλλου, μέλους ΔΣ ΣΥΕΤΕ
Αναδημοσίευση από την Iskra 

(http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9751:papat
riantafyllou-trapezes&catid=58:oikonomiki-politiki&Itemid=182)


Μετά τις δυο πρόσφατες συγχωνεύσεις, η τραπεζική "πιάτσα" βοούσε για ένα μεγάλο ντηλ με εμπλεκόμενες τις δυο τράπεζες που είχαν μείνει εκτός νυμφώνος. Τα σενάρια επιβεβαιώθηκαν την Παρασκευή 5/10, με την πρόταση εξαγοράς της Eurobank από την ΕΤΕ. Κίνηση που έγινε δεκτή με διθυράμβους από τον αστικό πολιτικό και οικονομικό τύπο.

Αναχαιτίστηκε από το ισραηλινό ναυτικό το φινλανδικό πλοίο Estelle που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια και κατευθυνόταν στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές.



Στο ιστιοφόρο επιβιβάστηκαν την περασμένη Τρίτη πέντε Έλληνες, μεταξύ των οποίων δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος και ο Δημήτρης Κοδέλας. Στο πλοίο επιβαίνουν επίσης κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι από τη Σουηδία, τη Νορβηγία και την Ισπανία, καθώς και πολίτες από τη Φιλανδία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, την Ισπανία, την Ιταλία τον Καναδά, και τρεις πολίτες Ισραήλ.

Είναι γκεμπελίσκοι οι νεοναζί της Χ.Α.



Με γκεμπελικές μεθόδους η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις για να εμφανιστεί σαν η μοναδική «καθαρή» διαφορετική πολιτική δύναμη.

 Έτσι, χρησιμοποιεί σχετικό δημοσίευμα ιστοσελίδας που εμφανίζει μία - όπως λέει το ίδιο το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας - «αμφιλεγόμενη λίστα» που κάνει «το γύρο του διαδικτύου» και στην οποία υπάρχουν «ονόματα εν ενεργεία πολιτικών που φέρονται να έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό».