Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Ενημέρωση για τα προβλήματα του blogger.com


Φίλες και φίλοι , όπως θα έχετε διαπιστώσει και από άλλα μπλογκς του blogger τις 2 τελευταίες μέρες ήταν αδύνατον να κάνουμε αναρτήσεις.Αν και το blogger βεβαίωνε ότι οι αναρτήσεις της χτεσινής μέρας θα εμφανιστούν μετά την λύση των προβλημάτων, κάτι τέτοιο δυστυχώς ως τώρα δεν έχει γίνει.
Ας ελπίσουμε ότι δεν έχουν χαθεί.
Τις τελευταίες μέρες είχαμε μια εντυπωσιακή αύξηση επισκεπτών που θέλησαν να ενημερωθούν κυρίως λόγω της 24ωρης απεργίας των δημοσιογράφων και των γεγονότων που έγιναν από το καθεστώς Παπανδρέου και την δυνάμεις ασφαλείας του.

Σχόλιο Γραφείου Τύπου του ΣΥΝ για τα συνεχιζόμενα κρούσματα βίας ενάντια σε μετανάστες



Τις τελευταίες δύο μέρες το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε ακροδεξιό ορμητήριο, με μέλη της Χρυσής Αυγής να εξαπολύουν πογκρόμ ενάντια σε μετανάστες, με δολοφονικές επιθέσεις, τραυματισμούς και καταστροφές μαγαζιών, με την ανοχή της αστυνομίας.
Οι αυτόκλητοι υπερασπιστές της έννομης τάξης προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αγανάκτηση των κατοίκων για τα κρούσματα εγκληματικότητας στην περιοχή για να ξεδιπλώσουν το ρατσιστικό τους μίσος.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κ.Κ.Ε για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας 13/5/2011.



Η ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας έχει παραδοθεί στο έλεος της δράσης των κυκλωμάτων και των συμμοριών των ναρκωτικών, της πορνείας, της εκμετάλλευσης μεταναστών, καθώς και της εγκληματικής δράσης της «Χρυσής Αυγής» και άλλων ακροδεξιών ομάδων και «μπράβων», που παριστάνουν τους προστάτες της «τάξης», μαχαιρώνοντας και ξυλοκοπώντας μαζικά αθώους μετανάστες στο δρόμο, εισβάλλοντας στα σπίτια και στα μαγαζιά τους με την ανοχή της αστυνομίας.
Η στυγερή δολοφονία του 44χρονου Έλληνα, του 20χρονου από το Μπαγκλαντές που ακολούθησε και το άγριο πογκρόμ ακροδεξιών συμμοριών με θύματα εκατοντάδες μετανάστες και Έλληνες, είναι αποτέλεσμα του ίδιου προβλήματος. Δείχνουν την οξύτητα του προβλήματος και τους μεγάλους κινδύνους που απειλούν τους Έλληνες και ξένους κατοίκους.