Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Χαλκίδα: Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ενάντια στο πολυνομοσχέδιο και στην πρωτεύουσα της Εύβοιας στην οποία καλπάζει η ανεργία.


Μαχητικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ πραγματοποιήθηκε χθες στην πλατεία Αγοράς της Χαλκίδας ενάντια στο αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με χαιρετισμό που απεύθυνε η Κατερίνα Καραμούζη, μέλος της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων στο Δήμο Χαλκίδας με το συνδυασμό της ΔΑΣ.

Κάτω η κυβέρνηση και η πολιτική της. Ξεσηκωμός τώρα ενάντια στις απολύσεις, στα λουκέτα, την εξαθλίωση.

Η πραξικοπηματική κυβέρνηση μειοψηφίας στον λαό ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με το πολυνομοσχέδιο έκτρωμα που προωθεί:


  • Πετάει στον δρόμο 2500 εκπαιδευτικούς, 2200 σχολικούς φύλακες,  3500  εργαζόμενους στην δημοτική αστυνομία! Σε αυτούς προσθέτουμε 10.000 απολύσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών και μεγάλος αριθμός υγειονομικών!! 

Τοποθέτηση της Προέδρου της Κ.Ο. του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα στη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του ΚΚΕ στη Βουλή για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.


Αλέκα Παπαρήγα



«Έχουμε σαφή θέση για την ύπαρξη κρατικής αμυντικής βιομηχανίας και θέση που απορρέει από τη γενική μας πολιτική γραμμή και το πρόγραμμα αλλά και ειδικούς λόγους που ευλόγως τους καταλαβαίνετε. Η εξάρτηση από ξένα μονοπώλια δεν αφορά μόνο τα εξοπλιστικά προγράμματα ή το βαρύ οπλισμό, αφορά ακόμα και τα ανταλλακτικά και κατά τη διάρκεια της χρήσης τους οι εταιρίες θα έχουν επίσης και τον έλεγχο.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ - Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ


Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*



Οσο κυνικό και αν ακούγεται, εμείς θα το πούμε ωμά: ο πραγματικός στόχος του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, δεν είναι άλλος παρά η ενίσχυση του πρωθυπουργικού προφίλ του Αλέξη Τσίπρα! Τελεία και παύλα!

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ :Σήμερα η εκδήλωση για την ανεργία Στις 8 το βράδυ στο Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο).

Μεγάλη πολιτική εκδήλωση με θέμα την ανεργία διοργανώνει σήμερα,
 
 
Παρασκευή, στις 8 το 

βράδυ στο Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο), η Οργάνωση Περιοχής Αττικής. Κεντρικός 
 
 
ομιλητής 


θα είναι ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής 
 
 
της ΚΝΕ, 


ενώ η εκδήλωση θα περιλαμβάνει, ακόμα, καλλιτεχνικό πρόγραμμα, έκθεση 



βιβλίου για 


μικρούς και μεγάλους και παιδότοπο.

Με αιχμή το κεντρικό σύνθημα «Το μέλλον μας δεν είναι η ανεργία και η κακοπληρωμένη δουλειά», οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Αττική απευθύνθηκαν σε εκατοντάδες νέους και νέες, άνεργους, εργαζόμενους στα προγράμματα της υπερεκμετάλλευσης, νέους που κάνουν την πρακτική τους άσκηση, προσωρινά απασχολούμενους σε δουλειές με μεροκάματα πείνας και ημερομηνία λήξης.

Μεγάλο και μαχητικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα



Μαζικό και μαχητικό το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα  ενάντια στο  πολυνομοσχέδιο - «σκούπα», που φέρνουν κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ΕΕ και ΔΝΤ, για την υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής προς όφελος των μεγαλοεπιχειρηματιών.