Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Μπροστά στην 1η Νοέμβρη.Αναδημοσίευση από το σημερινό Ριζοσπάστη.

Μπροστά στην 1η Νοέμβρη.



Πάνω από 700 συνδικαλιστικές οργανώσεις και μαζικοί φορείς, πρωτοβάθμια Σωματεία, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Σύλλογοι αυτοαπασχολούμενων, αγροτών, γυναικών, συνταξιουχικές οργανώσεις, φοιτητές και σπουδαστές, επιτροπές ανέργων, Λαϊκές Επιτροπές, το Συντονιστικό των αγροτικών μπλόκων, επαγγελματικοί και επιστημονικοί φορείς δηλώνουν «παρών» στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο την 1η του Νοέμβρη στο Σύνταγμα.

Παρέμβαση του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Κ. Παπαδάκη για την επιθετικότητα της Τουρκίας σε βάρος της Κύπρου.


Το ΚΚΕ καταγγέλλει στο Ευρωκοινοβούλιο την Τούρκικη επιθετικότητα σε βάρος της Κύπρου



Παρέμβαση-καταγγελία για την επιθετικότητα της Τουρκίας σε βάρος της Κύπρου πραγματοποίησε στην Ολομέλεια του ευρωκοινοβουλίου ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Παπαδάκης με αφορμή τη συζήτηση για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή Ιράκ- Συρίας.
Αναλυτικά η τοποθέτηση του ΚΚΕ έχει ως εξής:  

Εργολάβος...Ο Θ. Καρτερός της «Αυγής» έχει πάρει εργολαβία από τον ΣΥΡΙΖΑ την αντιΚΚΕ λάσπη.

Ο Θ. Καρτερός της «Αυγής» έχει πάρει εργολαβία από τον ΣΥΡΙΖΑ την αντιΚΚΕ λάσπη. 


Κάτι είναι κι αυτό στους καταμερισμούς τους αλλά φαίνεται ότι το 'χει πάθει σαν «το γαρ πολύ της θλίψεως»... Εγραψε λοιπόν στην «Αυγή», 19/10/2014, έναν ακόμα λίβελο με αφορμή την τοποθέτηση της Αλέκας Παπαρήγα, προέδρου της ΚΟ του ΚΚΕ, στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Κουτάκια...Του Θύμιου Καλαμούκη. Για τον κομμουνισμό και τον αντικομμουνισμό.

Σημείωση Red Star : Ο Θύμιος Καλαμούκης μιλά για τον κομμουνισμό και του υπαρκτό σοσιαλισμό. Είναι χρήσιμα όσα λέει και μπορούν να μας βοηθήσουν σε συνομιλίες μας με ανθρώπους που το σύστημα τους έχει κάνει πλύση εγκεφάλου για τον κομμουνισμό.


  
Του Θύμιου Καλαμούκη ,Από την “Ελληνοφρένεια”, 24.11.2012

Όποτε από την ραδιοφωνική εκπομπή ακουστεί η λέξη κομμουνισμός, αρχίζει βροχή μηνυμάτων, που συγκλίνουν σε δύο βασικές κατηγορίες απόψεων. Πρώτον ότι ο κομμουνισμός δεν πρόκειται να έρθει ποτέ στην Ελλάδα και δεύτερον σε όποια χώρα εφαρμόστηκε, ο λαός πείνασε, κακοπέρασε, βασανίστηκε, ξεδοντιάστηκε, κατακρεουργήθηκε, πέθανε και ξανά πέθανε.