Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Τελικά αποτελέσματα στο 100 %.

Στο 100 % των τμημάτων 





Nέα Δημοκρατία                18,8 %
ΣΥ.ΡΙΖ.Α                             16,8 %
ΠΑ.ΣΟ.Κ                             13,2 %
Αν.Έλληνες                       10,6 %
Κ.Κ.Ε                                    8,5%

Exit Poll της Κάπα Research :Μάχη για την πρώτη θέση ανάμεσα σε Ν.Δ-ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΠΑ.ΣΟ.Κ.Σχόλιο του Red Star.


H ΚΑΠΑ research δίνει τα πρώτα στοιχεία για το αποτέλεσμα της κρίσιμης σημερινής ψηφοφορίας






Nέα Δημοκρατία               17,5 %
ΣΥ.ΡΙΖ.Α                            16,5 %
ΠΑ.ΣΟ.Κ                            16,5 %
Αν.Έλληνες                       11,0 %
Κ.Κ.Ε                                   9,2 %
Χρυσή Αυγή                        6,5 %

Μεγάλη ανατροπή με θρίαμβο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ! Κάτω από το 20 % η Ν.Δ.Τρίτο κόμμα το ΠΑ.ΣΟ.Κ.Αντέχει το Κ.Κ.Ε με μικρή άνοδο σε σχέση με το 2009.Τι λέει το exit poll ; Γράφει ο Red Star.

Σύμφωνα με το κοινό exit poll των καναλιών έχουμε το εξής αποτέλεσμα:



Nέα Δημοκρατία               18,5 %
ΣΥ.ΡΙΖ.Α                            17,0 %
ΠΑ.ΣΟ.Κ                            15,5 %
Αν.Έλληνες                       11,0 %
Κ.Κ.Ε                                   8,5 %
Χρυσή Αυγή                        7,0 %

Χρυσαυγίτες έβαλαν αφίσα της χούντας του 1967 σε εκλογικό κέντρο.Αντέδρασε φίλος του Κ.Κ.Ε. και προκλήθηκε ένταση.

Ρόδος



 Εκλογικοί αντιπρόσωποι των δύο κομμάτων πιάστηκαν στα χέρια όταν μέλος του ΚΚΕ προσπάθησε να κατεβάσει αφίσα της 21ης Απριλίου όπου είχε τοποθετηθεί έξω από το εκλογικό κέντρο του 1ου δημοτικού σχολείου στο δημοτικό διαμέρισμα Κοσκινού. Αμέσως 2-3 άτομα, μέλη της Χρυσής Αυγής, επιτέθηκαν φραστικά και προπηλάκισαν  τον ενοχλημένο από το θέαμα κομμουνιστή ο οποίος ανταπάντησε στην επίθεση. 

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής, τρομοκρατούν ακόμα και την ημέρα των εκλογών Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει δημόσια και αποφασιστικά την επιδρομή της Χρυσής Αυγής σε εκλογικό κέντρο στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί, ομάδα 30 μελών της ναζιστικής οργάνωσης εισέβαλλαν στο 6-8 Λύκειο Περιστερίου. Έκαναν πορεία μέσα στο εκλογικό κέντρο με επιθέσεις και προπηλακισμούς ενάντια στους εκπροσώπους των κομμάτων της Αριστεράς που βρίσκονταν καθώς και σε πολίτες που είχαν πάει για να ψηφίσουν.
Με εμετικά φασιστικά συνθήματα προειδοποιούσαν για το τι θα συμβεί στο μέλλον, απειλώντας την Αριστερά και όσους διαμαρτύρονταν για αυτή την πρωτοφανή προσπάθεια τρομοκράτησης του εκλογικού σώματος και παρέμβασης στην εκλογική διαδικασία.

Απαράδεκτη δημοσιοποίηση στοιχείων δημοσκοπήσεων (exit polls) σε μπλογκς ενώ ακόμα ψηφίζει λαός.Επίκαιρο σχόλιο του Red Star.



Η προσπάθεια χειραγώγησης και κατεύθυνσης  της κοινής γνώμης υπέρ ενός κόμματος που κάνει την έκπληξη συνεχίζεται ακόμα και την ώρα της ψήφου.Στοιχεία για  το exit poll διαθέτει και το kke4ever.blogspot.com , μόνο που σέβεται τους αναγνώστες του και τους πολίτες που δεν  έχουν πάει ακόμα στην κάλπη.Θα μπορούσαμε να τα δώσουμε και με ακρίβεια εκατοστού.

Τα στοιχεία αφορούν ένα μικρό μέρος όσων έχουν ψηφίσει τις πρώτες ώρες, ενώ το δείγμα δεν είναι ακόμα αντιπροσωπευτικό ,ενώ το περιθώριο στατιστικού σφάλματος είναι ακόμα τεράστιο κάποιο επιμένουν να κάνουν τους έξυπνους και να μεταδίδουν νούμερα.Δεν θα επιβεβαιώσω ούτε θα ασχοληθώ με την εγκυρότητα των αριθμών γιατί έτσι εμμέσως θα έμπαινα στο βρώμικο παιχνίδι τους..Αυτό που έχω να πω στους φίλους μας που δεν έχουν προσέλθει στην κάλπη να ψηφίσουν αγνοώντας αυτούς που με θέλουν να βγάλουν αποτέλεσμα μόνοι τους !

Χρήσιμες πληροφορίες για τους ψηφοφόρους.


Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου. Πώς ψηφίζουμε. Πόσους σταυρούς βάζουμε στα ψηφοδέλτια. Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, εάν κάποιος δεν έχει μάθει πού ψηφίζει



Ο «Ρ» δημοσιεύει σήμερα ορισμένα βασικά σημεία της εκλογικής διαδικασίας, τα οποία είναι χρήσιμα για την οργάνωση της μάχης των εκλογών από τα μέλη, τους φίλους και τους οπαδούς του Κόμματος. Οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 7 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα.
Ποιοι ψηφίζουν
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ έχουν όλοι οι Ελληνες πολίτες που:
  • Εχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (δηλαδή όσοι έχουν γεννηθεί μέχρι και το έτος 1994). Σε αυτές τις εκλογές δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν όλοι οι πολίτες Ελληνες και Ελληνίδες που γεννήθηκαν από 1/1/1994 - 31/12/1994.

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ: Στην κάλπη με ψηλά το κεφάλι, δίχως φόβο και αυταπάτες.


 Aποσπάσματα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στην τηλεόραση του «902»



-- Πολλοί πιστεύουν ότι η κάλπη της 6ης Μάη μπορεί να αναδείξει μια λύση εδώ και τώρα. Συμφωνείτε μ' αυτό;

-- Η κάλπη μπορεί να δείξει σημαντική δυναμική, λαϊκή δυναμική, αλλά μπορεί και ένα μέρος της να το καταπιεί κυριολεκτικά. Γιατί το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού φτάνει στην κάλπη ακούγοντας διάφορα εκβιαστικά διλήμματα, ενδεχομένως να μην πιάνουν τόσο οι εκβιασμοί όπως σε προηγούμενες εκλογικές μάχες, αλλά ωστόσο παίζουν κι αυτοί το ρόλο τους, ότι κρίνεται η τύχη της Ελλάδας τα επόμενα δέκα - δεκαπέντε χρόνια, αν θα μείνουμε στην Ευρώπη ή αν θα φύγουμε. Ταυτόχρονα, ακριβώς επειδή ένα μεγάλο μέρος του λαού είναι βαθύτατα δυσαρεστημένο με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, έχει τον κίνδυνο να πέσει στην παγίδα της αυταπάτης. Ως ένα βαθμό εξηγείται αυτό το φαινόμενο. Εμείς λέμε ότι ο λαός δεν είναι έτοιμος παρότι θέλει να δώσει λύση ουσιαστική, βιώσιμη στα προβλήματά του. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει είτε να εκβιαστεί από διλήμματα είτε να γλιστρήσει και να αναζωπυρώσει τις ελπίδες του με αυταπάτες.

Στη μάχη των εκλογών Να ενισχυθεί η κατεύθυνση της Αντίστασης, η ελπίδα της λαϊκής προοπτικής

Καθώς ο λαός επιμένει ακόμη να κρατά ατόφια την οργή του και την εκτεταμένη άρνησή του στους κυρίαρχους πολιτικούς εκπρόσωπους του συστήματος της ληστείας και της υποτέλειας, αυξάνει η ένταση των αντιδραστικών βομβαρδισμών. Ο Προβόπουλος με απόλυτα «τεχνοκρατικά» επιχειρήματα διακήρυξε και απαίτησε την υπερψήφιση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ως τη μόνη δυνατότητα «σωτηρίας» της χώρας. Η Κομισιόν και το ΔΝΤ, σε απανωτές «διευκρινίσεις» τους, εξήγησαν ότι «οδηγούμαστε σε αδιέξοδα» αν δεν στηρίξουμε τα ντόπια ενεργούμενά τους. Ο Παπαδήμος μας υπενθύμισε τις "υποχρεώσεις" μας. Μάλλιασε η γλώσσα και άναψε η χρυσοπληρωμένη πένα των «έγκυρων αναλυτών» να μας τονίζουν ότι οι εκλογές γίνονται για να βγάλει η χώρα «σταθερή κυβέρνηση» - αυτή που οι εργοδότες τους είπαν πως πρέπει να βγει. Άλλοι, για να σβήσουν τη λαϊκή οργή, μας «εξηγούν» πως το ενδεχόμενο εκλογής Ολάντ στη Γαλλία θα… ανακόψει-καταργήσει την ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα και θα σώσει και τον λαό μας!
Είναι βέβαιο πως μέχρι την τελευταία στιγμή το σύστημα, τα κόμματά του και τα κάθε λογής κανάλια του, θα ασκήσουν κάθε δυνατό εκβιασμό, θα επιχειρήσουν κάθε πιθανή μανούβρα, για να σύρουν τον λαό στην εκλογική-πολιτική υποταγή, για να νομιμοποιήσουν την κλιμάκωση της βαρβαρότητας που ετοιμάζουν για την επόμενη μέρα.

5 λόγοι να ψηφίσουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ.


ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΓΙΑΤΙ:



1. Είναι η πιο σκληρή καταδίκη του Μνημονίου και των κομμάτων που μας υποδούλωσαν σε αυτό. Όμως, το Μνημόνιο δεν είναι απλά μια σύμβαση, την οποία μπορούμε να απορρίψουμε και να ξαναγυρίσουμε στην προ-Μνημονίου Ελλάδα. Πίσω από το Μνημόνιο είναι το γερμανικό, γαλλικό, μαζί και το ελληνικό κεφάλαιο, που χάνουν κέρδη υπέρ της Κίνας, της Ινδίας και άλλων. Για να τους ανταγωνιστούν, τα ενωμένα ευρωπαϊκά κεφάλαια μετατρέπουν τους εργαζόμενους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε δούλους των 400 ευρώ.