Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τις απολύσεις-διαθεσιμότητες στο δημόσιο.

Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας


Στην απόλυση και την ανεργία οδηγούνται 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι μέσω της «διαθεσιμότητας», προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι υποχρεώσεις της χώρας στην ΕΕ και το ΔΝΤ, αλλά και τα συμφέροντα μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Επικίνδυνος για την δημόσια υγεία ο ακροδεξιός τηλε-βιβλιοπώλης Άδωνις. "Παγώνουν" οι έλεγχοι στο αίμα !

Χωρίς έλεγχο στο αίμα για τις μεταγγίσεις κινδυνεύει να μείνει η χώρα από χθες, όπως καταγγέλλει η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, παρουσιάστηκε εμπλοκή στην προμήθεια αντιδραστηρίων όπου πραγματοποιείται ο μοριακός έλεγχος του αίματος για HBV, HIV, HCV για τους τρεις επόμενους μήνες.

Δραστηριότητες του ΚΚΕ τις επόμενες μέρες σε Εύβοια, Πρέβεζα και Μεσσηνία.

Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας


  • Σε πολιτική συγκέντρωση την Παρασκευή 30/8, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Μαντουδίου, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΤΕ Ικαρίας του ΚΚΕ: Οι κομμουνιστές δεν έχουν σχέση με ενέργειες που κρύβονται στο σκοτάδι !

Την προσπάθεια του δημάρχου Ικαρίας να συνδέσει το ΚΚΕ με την επίθεση σε υπηρεσιακό όχημα του δήμου καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Ικαρίας του ΚΚΕ. Η ανακοίνωση έρχεται ως απάντηση σε επιστολή του δημάρχου που αφήνει σχετικές υπόνοιες.

Συνεχείς προκλήσεις από το δήμαρχο Ικαρίας
Οι προκλήσεις από την πλευρά της δημοτικής αρχής ξεκίνησαν στις 9 Αυγούστου, όταν με την άδεια του Δήμου Ικαρίας έγινε προσπάθεια να σβηστεί ένα σύνθημα του ΚΚΕ από τοιχίο στον Εύδηλο προκειμένου να ζωγραφιστεί από καλλιτέχνες γκράφιτι, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση από τη μεριά της Κομματικής Οργάνωσης Ικαρίας.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον είχε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν για το θέμα της Συρίας. - Δεν έχετε αποδείξεις για τα χημικά στη Συρία επιμένουν οι Ρώσοι.

Ο Πούτιν δήλωσε στον Κάμερον ότι, δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το συριακό καθεστώς έκανε χρήση χημικών όπλων εναντίον των ανταρτών στη Συρία, όπως έγινε γνωστό απόψε από το Λονδίνο.



«Δεν υπάρχουν αποδείξεις, ούτε για τη χρήση χημικών όπλων, ούτε για το ποιος είναι ευθύνεται», είπε ο Ρώσος Πρόεδρος, όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.