Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Πέφτουν οι ακροδεξιές μάσκες.

Σχετικά με τις αποκαλύψεις που αφορούν στη συνάντηση του ταγματάρχη της ναζιστικής συμμορίας με τον στρατηγό της κυβέρνησης, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:


Πρώτο: καταρρίπτεται  με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο η αντισυστημική ρόμπα που συστηματικά επιχειρεί να ενδυθεί η Χ.Α. Ποιος "εχθρός του συστήματος" θα συναντούσε μυστικά το (ακρο)δεξιό χέρι του πρωθυπουργού της χώρας, τη στιγμή  που είναι σε εξέλιξη η πιο άγρια και ανελέητη επίθεση στους εργαζόμενους και την πλειοψηφία της κοινωνίας;

Συνέντευξη του Θανάση Παφίλη υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής με τη Λαϊκή Συσπείρωση στον ρ/ς ΒΗΜΑ FM .

Θα ήθελα να μου πείτε πόσο πολιτικές πιστεύετε ότι θα είναι αυτές οι περιφερειακές εκλογές. Ακούγεται αφελές το ερώτημα, κάθε εκλογή έχει πολιτικό χαρακτήρα. Να το πω πόσο έντονα επηρεασμένο,κατά την άποψή σας θα είναι το εκλογικό σώμα στην ανάδειξη του περιφερειάρχη από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
 
 
Να σας πω ότι δεν μπορεί κανένας να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Οι εκλογές - και οι περιφερειακές και για τους δήμους αλλά και οι ευρωεκλογές - έχουν τεράστια πολιτική σημασία. Ούτε μπορεί να τις χωρίσει κανένας στα τρία.