Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Οι νεοναζί τρομοκράτες της Χρυσής Αυγής χτύπησαν πάλι στη Κρήτη.Τι αναφέρει η Διεθνής Αμνηστία για την ρατσιστική επίθεση εναντίον δύο μεταναστών στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η άγρια επίθεση εναντίον δύο μεταναστών (ηλικίας 18 με 20 χρονών) στο Ηράκλειο το ξημέρωμα της περασμένης Τρίτης.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες οι δύο νεαροί αλλοδαποί δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από μία ομάδα κουκουλοφόρων. Οι δύο νεαροί από το Πακιστάν άνδρες αποτάθηκαν στη Διεθνή Αμνηστία για βοήθεια, λέγοντας ότι ήταν πολύ φοβισμένοι για να αναφέρουν το ζήτημα στην αστυνομία ή να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια μήπως απελαθούν.

Φέρνουν κι άλλο χαράτσι για την τηλεόραση;

Ένα ακόμα χαράτσι ετοιμάζονται να φορτώσουν στις πλάτες του λαού οι μεγαλοκαναλάρχες και οι διοικήσεις των Δήμων, αν αληθεύει η πληροφορία για την ανάπτυξη του δικτύου ψηφιακής εκπομπής της «Digea».

Όπως γράφτηκε, τα 275 σημεία εκπομπής του αρχικού σχεδίου για τον χάρτη ψηφιακών συχνοτήτων, μετατρέπονται από τη «Digea» σε μόνον 156, για να μειωθεί το κόστος των επενδύσεων των παροχών δικτύου.

87 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΚΚ-ΑΚΕΛ.

Κλείνουν σήμερα 87 χρόνια από την ίδρυση του Κομμουνιστικού Κόμματος Κύπρου. 



Το ιδρυτικό συνέδριο του ΚΚΚ που πραγματοποιήθηκε στις 15 Αυγούστου 1926 στη Λεμεσό ήταν το αποτέλεσμα των προσπαθειών και των αγώνων που ξεκίνησαν μέσα σε αντίξοες συνθήκες από μερικές δεκάδες πρωτοπόρων κομμουνιστών.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τη δολοφονική επέμβαση του αιγυπτιακού στρατού κατά των διαδηλωτών.

H ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδικάζει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την δολοφονική επέμβαση του αιγυπτιακού στρατού κατά των διαδηλώσεων των υποστηρικτών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. 



Ο στρατός, εξοπλισμένος επί δεκαετίες από τις ΗΠΑ και τα ιμπεριαλιστικά κράτη,επιτέθηκε με πραγματικά πυρά κατά ειρηνικών συγκεντρώσεων σκοτώνοντας πλήθος διαδηλωτών.