Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Γ. Μαρίνος: Η κοροϊδία επιβάλλεται να πάρει την απάντησή της από το λαό, το εμπόριο ελπίδας κυβέρνησης- ΕΕ- πλουτοκρατίας να χρεοκοπήσει.

Σε δήλωση του για την ανακούφιση των λαϊκών οικογενειών ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση τονίζει:
 
«Ο εμπαιγμός που επιχειρεί η κυβέρνηση με τα ψίχουλα του ματωμένου πλεονάσματος, δε μπορεί να χρυσώσει το χάπι της εξαθλίωσης που με την πολιτική της έχει καταδικάσει χιλιάδες ανέργους, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και φτωχούς αγρότες. Η κοροϊδία επιβάλλεται να πάρει την απάντησή της από το λαό, το εμπόριο ελπίδας κυβέρνησης- ΕΕ- πλουτοκρατίας να χρεοκοπήσει.

Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών.

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα, ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:
 

 
Στην Αττική
 
Αύριο, Σάββατο
-- Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Κρυονερίου θα μιλήσει η Ζωή Σώκου, υποψήφια δήμαρχος Διονύσου.

Έχουμε πλεόνασμα! Του Νίκου Μπογιόπουλου.

Η ανακοίνωση της «Γιούροστατ» τα λέει όλα! Το περίφημο «πλεόνασμα» δεν είναι παρά ιλιγγιώδες… έλλειμμα και μάλιστα ύψους 23,1 δισ. ευρώ!
 
 
 Αλλά, η «Αγία Οικογένεια» της ειλικρίνειας και της φιλαλήθειας, αυτή η αδέκαστη ΕΕ, ομού μετά των στατιστικών υπηρεσιών της, δεν έχει κανένα λόγο να μην συμμετέχει σε αυτό το όργιο εξαπάτησης του ελληνικού λαού. Ως εκ τούτου, λέει η «Γιούροστατ», αν αφαιρέσουμε το 4% του προϋπολογισμού που πήγε σε τόκους, αν αφαιρέσουμε το 10% του προϋπολογισμού που πήγε στους τραπεζίτες, αν αφαιρέσουμε τούτο κι αν αφαιρέσουμε το άλλο, τότε «ναι, παραδεχόμαστε», λέει η «Γιούροστατ», ότι έχετε… πλεόνασμα.
Στη βάση, λοιπόν, αυτής της «παραδοχής» είναι που – με την άδεια της ΕΕ – έχει στηθεί το κυβερνητικό πανηγύρι της κοροϊδίας και της απάτης περί «πρωτογενούς πλεονάσματος». Της παραδοχής, δηλαδή, ότι έχουν βουτήξει από τον ελληνικό λαό δεκάδες δισεκατομμύρια, που πάνε σε τοκογλύφους και κερδοσκόπους, αλλά τα δισεκατομμύρια αυτά δεν τα υπολογίζουν! Γιατί; Μα γιατί η κυβέρνηση πρέπει να βγάλει πλεόνασμα…