Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Αποσπάσματα από την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο Ηράκλειο Κρήτης για τα 95χρονα του ΚΚΕ.

 Σας καλούμε όλους για άλλη μια φορά να στρατευθείτε στον αγώνα στο πλάι του ΚΚΕ. 


Δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνείτε σε όλα με το ΚΚΕ για να του εμπιστευτείτε την ψήφο σας στις ευρωεκλογές στις 25 Μάη του 2014. Γιατί το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που μπορεί να εκφράσει πολιτικά την αντίθεση στην ΕΕ που μεγαλώνει, παλεύοντας για αποδέσμευση, με το λαό ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει η χώρα μας.

Γεμίζουν οι φυλακές με νεοναζί. 50χρονος Χρυσαυγίτης συνελήφθη στα Γιαννιτσά για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

 Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας 50χρονος, για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 


Ειδικότερα, στην Κρύα Βρύση Πέλλας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα στο σπίτι του προαναφερόμενου , όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Τετρασέλιδη ανακοίνωση ΚΚΕ: Να φτάσει σε κάθε γειτονιά, σπίτι, χώρο δουλειάς!.

   Τετρασέλιδη ανακοίνωση που απευθύνεται σε άνεργους, νέους, εργαζόμενους, εμπόρους και αγρότες κυκλοφόρησε το ΚΚΕ καλώντας τους να στηρίξουν τις πρωτοβουλίες και τη δράση του Κόμματος ενάντια στην πολιτική,  που τσακίζει τη ζωή της εργατικής τάξης.


Για να δυναμώσει τώρα η αλληλεγγύη και η λαϊκή συμμαχία ώστε να μη μείνει καμιά οικογένεια μόνη απέναντι στη φτώχεια, στην εφορία, στις τράπεζες, στη ΔΕΗ, στα μονοπώλια και σε όσους τα υπηρετούν.