Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές του Μάη 2014. ΚουΚουΕ ψηφίζουμε, ψήφο δεν χαρίζουμε !

Από την ΚΕ του ΚΚΕ δόθηκε στη δημοσιότητα η Διακήρυξή της για τις Ευρωεκλογές του Μάη 2014.

Παραθέτουμε ολόκληρο το κείμενο:
Εργατοϋπάλληλοι, βιοπαλαιστές αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες, νέες και νέοι, συνταξιούχοι,
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ
Ο δρόμος της είναι η συμπόρευση με το ΚΚΕ.
Πάρτε μέρος στη μάχη των ευρωεκλογών, ψηφίζοντας με αποφασιστικότητα το ΚΚΕ.

Άλλα είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, άλλα έβαλαν για τίτλο στο σημερινό "Πρώτο Θέμα". Διαβάστε τη συνέντευξη του Δ. Κουτσούμπα όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα.

 Συνέντευξη παραχώρησε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και στον δημοσιογράφο Μανόλη Γαλάνη.


Η συνέντευξη αυτή αναγγέλλεται από την 1η σελίδα της εφημερίδας με τον τίτλο «Δημήτρης Κουτσούμπας: ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ». Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ειπώθηκε από τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ούτε προκύπτει από τις απαντήσεις του. Αντίθετα αυτό που αναφέρεται σαφώς είναι ότι τα κόμματα αυτά, παρά τις επιμέρους διαφορές τους, συμπλέουν με τη στρατηγική της ΕΕ και του κεφαλαίου.

ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΜΟΝΙΟ : Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε! Της Λιάνας Κανέλλη στο σημερινό Κυριακάτικο Ριζοσπάστη.

 Βγήκε ο Χριστόδουλος Ξηρός παγανιά.


 Με φούτερ και λεξιλόγιο αγανακτισμένου αυτοπεριθωριοποιημένου εικοσάρη να αναζητά τη μυθική κληρονομιά. Εκείνο το σαρανταπεντάρι-ταυτότητα της 17Ν. Στα ίντερνετ καφέ και στα you tube η ελληνική τρομοκρατία αναστενάζει και δημοπρατείται. Με σχόλια που κάνουν την Ανίτα να μοιάζει Αρβελέρ εν ευθυμία.

Στην Ελλάδα οι γέροι...ζουν τους νέους ! Του Γιώργου Δελαστίκ.

 Ρίγος διαπερνά τη σπονδυλική στήλη όποιου διαβάσει τα αποτελέσματα της έρευνας του Ινστιτούτου Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ – ΓΣΕ-ΒΕΕ). 


Δεν πρόκειται βέβαια για στατιστική επεξεργασία των στοιχείων όλου του ελληνικού πληθυσμού, αλλά για δειγματοληπτική έρευνα σε 1.200 αντιπροσωπευτικά νοικοκυριά στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας που έγινε τον Δεκέμβριο του 2013, τον περασμένο μήνα, σε συνεργασία με την εταιρεία δημοσκοπήσεων ΜARC.