Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Χτύπημα των ΜΑΤ στους ανέργους και εργαζόμενους στη Χαλκίδα.

 Χτύπημα των ΜΑΤ στους ανέργους και εργαζόμενους στη Χαλκίδα. 


Η κυβέρνηση των επιχειρηματικών ομίλων με τις δυνάμεις καταστολής χτύπησε τη συγκέντρωση και την πορεία προς το κτίριο της Περιφέρειας των ανέργων και των εργαζομένων των εργοστασίων INTERKEM, NEOSET, SELMAN, τσιμέντων Χαλκίδας, ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ και από άλλους κλάδους της Χαλκίδας. Διεκδικούν να έχουν δουλειά και να πληρωθούν τα δεδουλευμένα που τους χρωστούν οι εργοδότες για πολλούς μήνες.

Του Νίκου Μπογιόπουλου : «ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΩΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΡΗΤΟΡΕΥΕΙΣ»!

Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος στον enikos.gr 


Tους λες ότι τα ναζιστικά αποβράσματα – εκείνα που αν ήταν λίγο «σοβαρότερα» θα τα έκαναν κυβερνητικούς εταίρους (!) - έχουν βγει στους δρόμους και δολοφονούν. Κι εκείνοι σου απαντούν: Ναι, αλλά και οι άλλοι διαδηλώνουν και παρακωλύουν την κυκλοφορία…

Τους λες ότι η ανοχή τους συνιστά εκτροφείο Ταγμάτων Εφόδου μαχαιροβγαλτών κι εκείνοι απαντούν:  Ναι, αλλά και οι άλλοι «διασαλεύουν τη νομιμότητα» διότι… απεργούν!

ΚΚΕ: Ανακοίνωση για την επίθεση των ΜΑΤ σε συγκέντρωση εργαζομένων στην Εύβοια.

Σε ανακοίνωσή του για την επίθεση των ΜΑΤ εναντίον ανέργων και εργαζομένων της Χαλκίδας, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ με χημικά σε συγκέντρωση εργαζομένων έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας που διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους και το δικαίωμά τους στη δουλειά. Πρόκειται για εργαζόμενους από τα εργοστάσια "Τσιμέντα Χαλκίδας", "Σέλμαν", "Νεοσέτ", "Ιντερκέμ", "Μηχανική".

Το πραγματικό «κανάλι επικοινωνίας».Άρθρο του σημερινού Ριζοσπάστη.Όλοι αγοράζουμε σήμερα την εφημερίδα του Κ.Κ.Ε.

Το πραγματικό «κανάλι επικοινωνίας». 


Για «κανάλι επικοινωνίας μεταξύ των δύο άκρων» κάνει λόγο ο Μ. Κοττάκης σε άρθρο του στη «Δημοκρατία», αναμασώντας την επικίνδυνη θεωρία των «δύο άκρων» και χωρίς μάλιστα να προσπαθήσει -ούτε καν για τα προσχήματα- να κρύψει ότι στο στόχαστρο αυτής της ανιστόρητης θεωρίας είναι το ΚΚΕ, το λαϊκό κίνημα που παλεύει για την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος.