Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Θεσσαλία: Πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Πολιτική εξόρμηση με συσκέψεις, περιοδείες και ομιλίες στελεχών σε χώρους δουλειάς, συνοικίες και χωριά της περιοχής οργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στη Θεσσαλία για τις επόμενες μέρες.

  • Τρίτη 17 Μάρτη:

- Περιοδεία στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ», στη Λάρισα, στις 12 το μεσημέρι, με την Ρούλα Ξιφαρά.
- Περιοδεία στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, στη Λάρισα, στις 5.30 μ.μ., με τον Γ. Σκόκα.

Πρόσκληση Μέρκελ στον Αλ. Τσίπρα: Στις 23 Μαρτίου η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην γερμανική Καγκελαρία.

Πρόσκληση να επισκεφθεί την γερμανική Καγκελαρία στο Βερολίνο απηύθυνε η Γερμανίδα Καγκελάριος  Άνγκελα Μέρκελ στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η Άνγκελα Μέρκελ ζήτησε σήμερα το πρωί τηλεφωνικό ραντεβού με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, το οποίο και πραγματοποιήθηκε στις 16:30.

Συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα με το ΓΓ του ΑΚΕΛ Α. Κυπριανού.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε τη Δευτέρα με το ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού.

Αμέσως μετά, ο Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε:
«Είχαμε, όπως πάντα, μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση και συζήτηση και ανταλλάξαμε απόψεις και γνώμες σχετικά με την κατάσταση των λαών της Ελλάδας, της Κύπρου, στην περιοχή, ευρύτερα στην Ευρώπη.

Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πατρέων στον Ριζοσπάστη : Αναγκαία η ενδυνάμωση της Λαϊκής Συμμαχίας.

Αναγκαία η ενδυνάμωση της Λαϊκής Συμμαχίας 



 Στο μικρό χρονικό διάστημα που η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι Δημοτική Αρχή, επιβεβαιώνεται καθημερινά ότι το αντιδραστικό νομοθετικό πλαίσιο, ο «Καλλικράτης», ο ασφυκτικός έλεγχος του κράτους και των οργάνων του, αποτελούν εχθρικό περιβάλλον για την ικανοποίηση έστω και των στοιχειωδών αναγκών των λαϊκών στρωμάτων.

Η Τοπική Διοίκηση ως τμήμα του αστικού κράτους δεν μπορεί να γίνει φιλολαϊκή. Άρα δεν μπορεί να υπάρχει φιλολαϊκή διαχείριση, χωρίς ριζικές αλλαγές στο επίπεδο της εξουσίας.