Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Τα τελικά αποτελέσματα από τη δημοσκόπηση του kk4ever σε σύνολο 2.252 ψήφων.Οι αναγνώστες μας κοκκίνισαν τη κάλπη.61 % το ΚΚΕ.Ακολουθούν με 10 % ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

 Τα τελικά αποτελέσματα από τη δημοσκόπηση του kk4ever σε σύνολο 2.252 ψήφων. 



Τουλάχιστον στο δικό μας κοινό το ΚΚΕ παίρνει άνετα την αυτοδυναμία με 61 % όπως έδειξε και το διαδικτυακό γκάλοπ μας.

Βέβαια σε αυτό πήραν μέρος και άτομα που δεν μας διαβάζουν καθώς η ψηφοφορία έγινε γνωστή και μέσα από το twitter και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Μη σας παραξενέψει επομένως και το ποσοστό των φασιστών της Χ.Α.

Αυτά τα αποτελέσματα θα μπορέσουμε να τα συγκρίνουμε με το επόμενο διαδικτυακό γκάλοπ που θα κάνουμε για τις ευρωεκλογές.


Τα τελικά αποτελέσματα από τη δημοσκόπηση του kk4ever σε σύνολο 2.252 ψήφων. 


1) KKE             60,9 %  (1.372)
2) ΣΥΡΙΖΑ        9,8 %  (  220)
3) ΑΝΤΑΡΣΥΑ   9,6 %  (  215)

Δήλωση του Νίκου Σοφιανού μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ & υποψήφιου δήμαρχου Αθηναίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Κατά τη διάρκεια της σημερινής του περιοδείας του στα Κ. Πετράλωνα ο Νίκος Σοφιανός, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχολιάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Γ. Καμίνης στον τηλεοπτικό σταθμό STAR:



«Σε σημερινή τηλεοπτική του συνέντευξη ο Δήμαρχος της συγκυβέρνησης κ. Καμίνης καμαρώνει γιατί κατά τη διάρκεια της θητείας του μειώθηκαν κατά 5.000 οι εργαζόμενοι στο δήμο. Δηλώνει έτοιμος να εφαρμόσει την εργασιακή ζούγκλα που ψήφισαν υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που σήμερα έγιναν «αντιμνημονιακοί» και ανήκουν σε ΣΥΡΙΖΑ, «Ελιά» και ΔΗΜΑΡ.

Ουκρανία : Προετοιμασίες στην Κριμαία για την ένωση με τη Ρωσία Αντιδράσεις των ευρωατλαντικών ιμπεριαλιστών και ανησυχία και για άλλες πόλεις στα ανατολικά.

 Οξύνεται καθημερινά το κλίμα στην Ουκρανία, που έχει βρεθεί στη δίνη μιας αντιπαράθεσης ανάμεσα σε ιμπεριαλιστικά κέντρα ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ και Ρωσία που τη διεκδικούν για τη γεωστρατηγική της θέση και τον πλούτο της και ανάμεσα σε τμήματα της αστικής τάξης για την επιλογή ιμπεριαλιστικού κέντρου. 

PHOTO: SPENCER PLATT/GETTY IMAGES
κομμουνιστησ διαδηλωτησ στη συμφερουπολη ,κρατα σημαια τησ σοβιετικησ ενωσησ μπροστα απο το τοπικο κοινοβουλιο

Το προετοιμαζόμενο για την Κυριακή δημοψήφισμα στη Χερσόνησο της Κριμαίας των 2 εκατομμυρίων, όπου κυριαρχεί το ρωσόφωνο στοιχείο και όπου αναμένεται να επικρατήσει η άποψη της ένωσης με τη Ρωσία είναι η αιχμή της νέας έντασης.

Ανακοίνωση Πανελλαδικής Γραμματείας ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας : Όλοι στην 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία την Τετάρτη 12 Μάρτη.

 ΟΛΟΙ στη 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική ΑΠΕΡΓΙΑ Τετάρτη 12/3/2014 όταν συζητιέται και ψηφίζεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση, τις απολύσεις και την κατάργηση οργανισμών, ΝΠΔΔ - ΝΠΙΔ.



Συγκέντρωση Ομόνοια, 10:30 πμ.

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ με 48ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία στις 19 και 20 Μάρτη. Στο διάστημα 13 – 18 Μάρτη πραγματοποιούμε Γενικές Συνελεύσεις σε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία για την επιτυχία της 48ωρης απεργίας και την κλιμάκωση του αγώνα.

ΑΝΑΡΧΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ: Η ενότητα της εργατικής τάξης θα τσακίσει τον κρατικό αυταρχισμό.

Η αυταρχική πολιτική που ακολουθείται από το ελληνικό κράτος τα τελευταία χρόνια εφαρμόστηκε για μια ακόμα φορά εκεί όπου αντικειμενικά στοχεύει κάθε είδος επιβολής και ολοκληρωτισμού, που κινητοποιείται από την κυριαρχία: 



Στην εργατική τάξη. Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης (6/3), η κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε από συνδικάτα που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ, διεκδικώντας μέτρα προστασίας των ανέργων, χτυπήθηκε από τις δυνάμεις καταστολής έξω από το υπουργείο Εργασίας. Το αποτέλεσμα ήταν δεκάδες χτυπημένοι διαδηλωτές.

Θανάσης Παφίλης : Μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ δεν θα μετρηθεί υπέρ της σημερινής κατάστασης.Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής στο ρ/σ «Real FM».

 Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real» και το δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου παραχώρησε συνέντευξη χτες ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, απ' όπου και τα αποσπάσματα που ακολουθούν:




-- Ακούω τους αντιπάλους σας συνεχώς, σε ό,τι πουν -και ο Σγουρός και ο Κουμουτσάκος και η Δούρου- να αναφέρονται στα χρήματα της ΕΕ...

-- Και εμείς τα αναφέρουμε. Καταρχήν τα χρήματα δεν είναι της ΕΕ, είναι του ελληνικού λαού και άλλων λαών της Ευρώπης και από την ΕΕ δεν τα δίνουν για την ψυχή της μάνας τους.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ: «ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ»...Του Νίκου Μπογιόπουλου.

Του Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ


Η συστολή του Γερμανού προέδρου κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα έμοιαζε ανυπόκριτη. Ειδικά όταν βρέθηκε ενώπιον θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας και επισκέφθηκε τόπους μαρτυρίου. Το ίδιο και η «συγγνώμη» του. Καλοδεχούμενη. Όμως η «συγγνώμη» δεν παράγει πολιτικά αποτελέσματα. Όπως  δεν είχε παράξει και η «συγγνώμη» του Κλίντον για τον ρόλο και τη στάση των ΗΠΑ όσον αφορά τη χούντα των συνταγματαρχών.