Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Δ.Κουτσούμπας: Στις ευρωεκλογές χρειάζεται να τιμωρηθεί ο πυρήνας της πολιτικής και της δράσης των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

«Η κυβέρνηση λέει ψέματα όταν ισχυρίζεται ότι με την έξοδο στις αγορές η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα και φεύγει από την εποπτεία και την επιτήρηση. Γιατί η ΕΕ έχει συγκροτήσει μηχανισμούς επιτήρησης για όλες τις χώρες, ανεξάρτητα εάν έχουν ή δεν έχουν μνημόνια, αν έχουν υψηλό ή χαμηλό χρέος, αν δανείζονται με 2 ή με 6%», υπογράμμισε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στο Αχελώος tv.

Κυριακάτικη αργία: Κάλεσμα του Συλλόγου Αυτοαπασχολούμενων Εμπόρων Αθήνας στην αυριανή κινητοποίηση


Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί στην Ερμού, (μπροστά στην Καπνικαρέα).


 
Κάλεσμα στην κινητοποίηση που πραγματοποιείται αύριο ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας απευθύνει ο Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων–Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Αθήνας.
 
Στην ανακοίνωσή του σημειώνει:
 «Η Κυριακή 13 Απρίλη είναι μία από τις επτά εργάσιμες, σύμφωνα με το νέο νόμο για το απελευθερωμένο ωράριο. Ο νόμος αυτός είναι προάγγελος για την πλήρη απελευθέρωση της ρυθμιζόμενης λειτουργίας των καταστημάτων.


Απόσπασμα από την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην Κέρκυρα για την επίσκεψη Μέρκελ.

 Η κυβέρνηση θα αξιοποιήσει την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου για να ενισχύσει το πανηγυρικό κλίμα ότι «οι θυσίες πιάνουν τόπο», «έχουμε την εμπιστοσύνη των εταίρων μας, βγαίνουμε στις αγορές» και άλλα παρόμοια. 


Η αξιωματική αντιπολίτευση θα πει πάλι τα γνωστά, για την ωραία ιδέα της «Ευρωπαϊκής Ένωσης», που τάχα χάλασε στην πορεία, γιατί η Ευρώπη έγινε γερμανική.