Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Γκάλοπ τις Alco για το Newsit.gr. Πέφτουν και άλλο τα 3 κόμματα της συγκυβέρνησης και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Μπροστά με χαμηλό ποσοστό η Ν.Δ. 23,3 %.Ακολουθεί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο 22,6 %.Το Κ.Κ.Ε στο 5,6 % με υψηλότατη συσπείρωση.Μετακινήσεις προς το Κ.Κ.Ε από Ν.Δ. και ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Πίνακες από την έρευνα.

Δημοσκόπηση τις Alco για το Newsit.gr

Η καπιταλιστική κερδοφορία δολοφονεί στο Μπαγκλαντές.Της Αλεξάνδρας Φωτάκη.


Η καπιταλιστική κερδοφορία δολοφονεί


Οι άθλιες συνθήκες εργασίας, η μηδενική αξία της ανθρώπινης ζωής, η εξαθλίωση και η πάγια αδιαφορία των κρατικών αρχών, που επιτρέπουν και καλύπτουν επί σειρά ετών εργοδοτικά εγκλήματα στο Μπαγκλαντές, έναν από τους παραδείσους του φασόν, ήρθαν στην επικαιρότητα, για ακόμα μία φορά, μετά την κατάρρευση οκταώροφου κτιρίου, στα περίχωρα της Ντάκα, την περασμένη βδομάδα, στο οποίο στεγάζονταν πέντε εργοστάσια ρούχων.

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την αντεργατική τροπολογία της κυβέρνησης.


Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την αντεργατική τροπολογία της κυβέρνησης.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μια απαράδεκτη και προκλητική αντεργατική τροπολογία της τελευταίας στιγμής η συγκυβέρνηση, με επιμονή της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, έδωσε νέο ισχυρό πλήγμα στον ήδη τσακισμένο κατώτερο μισθό και μεροκάματο και στα ασφαλιστικά ταμεία.

Αλέκα Παπαρήγα: Ο λαός να βγάλει συμπεράσματα για όλους αυτούς που τον εξαπατούν, τον εκβιάζουν, τον εκφοβίζουν .


Αλέκα Παπαρήγα


Κάλεσμα στο λαό να βγάλει συμπεράσματα και για τη ΝΔ που τον εξαπατά, εκβιάζοντας και εκφοβίζοντας και για τον ΣΥΡΙΖΑ που τον εξαπατά με αυταπάτες, κρύβοντας την πραγματικότητα, απηύθυνε η πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στη συζήτηση στη Βουλή για το αντιλαϊκό νομοσχέδιο.