Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Μνημόνιο μνημειώδους ξεδιαντροπιάς!

Ο κύριος Λοβέρδος καμώνεται τον «αντιστασιακό»!
*
Το θράσος τους δεν έχει προηγούμενο. Την Κυριακή βγήκε ο Παπανδρέου και δήλωσε ότι αν ήταν εργαζόμενος θα ήταν κι αυτός «διαδηλωτής», ότι θα κατέβαινε στις απεργίες κατά της πολιτικής του... Παπανδρέου!
*
Προχτές και χτες πήρε τη σκυτάλη ο Λοβέρδος, που έφτασε στο σημείο να παριστάνει τον «μαχητή του Ρούπελ», να ποζάρει ως άλλος «Παλαιολόγος», έτοιμος να προσφέρει και την ύστατη ρανίδα του αίματός του πολεμώντας ενάντια στις ορδές, ποιανού; Μα, του... Λοβέρδου!
***
Το παραμύθι, το δούλεμα, είναι πρωτοφανές.

Τ. Μαντέλης: Πήρα 200 χιλ. ευρώ από τη Siemens

Ο Τάσος Μαντέλης παραδέχτηκε κατά την κατάθεσή του στην εξεταστική επιτροπή για τη Siemens, ότι ο γερμανικός όμιλος του είχε δώσει 200 χιλ. ευρώ για την προεκλογική του εκστρατεία. «Ολα και για όλους στο φως, όπως είχαμε πει από την αρχή, χωρίς καμία διάκριση και εξαίρεση», σχολίασαν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

  
Προηγήθηκε η κατάθεση του επιχειρηματία και κουμπάρου του, Γιώργου Τσουγκράνη, ο οποίος ανέφερε πως ο πρώην υπουργός του είχε πει ότι το ποσό που κατατέθηκε σε λογαριασμό στη Γενεύη προερχόταν από χορηγία της γερμανικής εταιρείας.
Ο Γιώργος Τσουγκράνης παραδέχθηκε ότι ο ίδιος ο Τάσος Μαντέλης του είχε ζητήσει το 1998 να ανοίξει λογαριασμό στο όνομά του προκειμένου, σε αυτόν να κατατίθενται χορηγίες των φίλων τού πρώην υπουργού για την προεκλογική του εκστρατεία.

ΝΕ ΧΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ-Καταγγέλλει αντεργατικές μεθοδεύσεις σε τοπικά ΜΜΕ

Με ανακοίνωσή της, η ΝΕ Χίου του ΚΚΕ καταγγέλλει αντεργατικές μεθοδεύσεις σε συγκεκριμένα συγκροτήματα των ΜΜΕ και εφημερίδες του νησιού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «οι εργαζόμενοι σ' αυτά μένουν για μήνες απλήρωτοι, εκβιάζονται καθημερινά ώστε να μειώσουν το εργασιακό τους ωράριο και γενικότερα την εργασιακή τους σχέση, απολύονται ή απειλούνται με απολύσεις αν δεν υποκύψουν, μειώνονται οι μισθοί τους και δεν εφαρμόζονται οι συλλογικές συμβάσεις, δεν καταβάλλονται οι νόμιμες αποζημιώσεις και όλα αυτά υπό το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης.

Άγνοια για τη φραγή στο τηλέφωνο του πρωθυπουργού δήλωσε ο Π. Βουρλούμης


Αγνοια για το ότι το τηλέφωνο του Γιώργου Παπανδρέου στο Καστρί έχει «σιγήσει», όπως αποκάλυψε η «Ε», δήλωσε κατά την κατάθεσή του στην εξεταστική επιτροπή για τη Siemens, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Παναγής Βουρλούμης.

Ο Παναγής Βουρλούμης, μάλιστα, επιχείρησε να αντεπιτεθεί κάνοντας λόγο για ανεύθυνες και υποβολιμαίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Από την πλευρά τους, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ άφησαν υπόνοιες ότι η διακοπή των εισερχομένων κλήσεων στο σταθερό τηλέφωνο του Γ. Παπανδρέου μπορεί ενδεχομένως να συσχετίζεται με υποκλοπές.

Μέτωπο Ανατροπής και Αλληλεγγύης

Σας καλούμε στην κεντρική 

συγκέντρωση που 

πραγματοποιεί το Μέτωπο

 Αλληλεγγύης και Ανατροπής

στην Αθήνα την Πέμπτη 27

 Μαΐου 2010 στις 7.30 μμ, στο

 γήπεδο του Σπόρτινγκ. Το 

θέμα της είναι: "Αγώνας μέχρι 

τέλους" και ομιλητές οι: 

Αλέκος Αλαβάνος, Χρίστος 

Κατσούλας, Μαρία Μπόλαρη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Η ΚΝΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες φοιτητές και σπουδαστές που και φέτος στήριξαν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Ιδιαίτερα χαιρετίζει τα χιλιάδες μέλη και οπαδούς, τους νέους που συσπειρώνονται στις επιτροπές αγώνα του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών και που με μαχητικότητα και αυταπάρνηση πάλεψαν για να είναι οι φοιτητικές εκλογές βήμα καταδίκης της αντιλαϊκής θύελλας, κρίκος στην αλυσίδα των κινητοποιήσεων, και αυτών που έχουν αναπτυχθεί ως τώρα και αυτών που θα γίνουν στο μέλλον.
Δώσαμε μάχη κόντρα στην ιδεολογική τρομοκρατία
Η εκλογική μάχη δόθηκε σε μια περίοδο που ενώ είναι σε εξέλιξη αντιδράσεις και απεργιακές κινητοποιήσεις, σε ΑΕΙ και ΤΕΙ δεν κουνιέται φύλλο, πέρα από τις δυνάμεις της ΚΝΕ και τους σπουδαστές που συσπειρώνονται στο ΜΑΣ. Οι εκλογές έγιναν σε περίοδο έντασης της ιδεολογικής τρομοκρατίας και μέσα στις σχολές, από καθηγητάδες, ΠΑΣΠ, ΔΑΠ, που υπερασπίστηκαν με πάθος και φανατισμό την αναγκαιότητα των αντιλαϊκών μέτρων, που ανέλαβαν εργολαβικά τον αντικομμουνισμό, που ούτως ή άλλως έχει γίνει επίσημη διδασκαλία.