Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Θουκιδίδης»: Ενισχυμένες οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ με νέα πρωτιά !

  Διατήρησαν την πρωτιά και με αύξηση ψήφων οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ  στις εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργυρούπολης - Αλίμου - Ελληνικού «Ο Θουκυδίδης».


Συνολικά τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 438 και τα άκυρα - λευκά ήταν 24 (από 430 και 42 αντίστοιχα στις προηγούμενες εκλογές). 

- Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (το ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ) πήρε 155 ψήφους και 3 έδρες στο ΔΣ (από 132 ψήφους και 3 έδρες που είχε).

- Η Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία (ΣΥΡΙΖΑ) πήρε 113 ψήφους και 2 έδρες (από 97 ψήφους και 2 έδρες που είχε).

Καρναβαλισμός...Γράφει η Λιάνα Κανέλλη στον σημερινό Κυριακάτικο Ριζοσπάστη.

Καρναβαλισμός...Γράφει η Λιάνα Κανέλλη 


Το πολιτικόν επιχείρημα του σύγχρονου ελληνικού ναζισμού που αποκτά υπαρξιακή, για ημίγυμνους εραστές των όπλων και τατουαρισμένα μειράκια, σημασία, την ώρα που ξεδιπλώνεται η φύση και η θέση της εγκληματικής του δράσης και ιδεολογίας, είναι ο... καρναβαλισμός. Και θέλει πολλήν περισσότερη προσοχή απ' ό,τι γελάκια και υπομειδιάματα. Γιατί σε λίγο, μέσα στο γενικότερο καταστροφικό κλίμα της πανευρωπαϊκής ναζιστικής νεκρανάστασης, το πουλί της χούντας θα εξωραΐζει τη σβάστικα, ως ελαφρύ πέπλο γνησιότητας της ντόπιας ακροδεξιάς.

Διαβάστε στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη».

Διαβάστε στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» της 15ης Δεκέμβρη :


Δημήτρης Κουτσούμπας: Στρατευτείτε στον αγώνα με το ΚΚΕ. Αποσπάσματα από την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στο Ηράκλειο, σε εκδήλωση για τα 95 χρόνια του Κόμματος.
Για τη 15η Διεθνή Συνάντηση Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων στη Λισαβόνα.
Ογδόντα χρόνια από την απολογία του Γκεόργκι Δημητρώφ στη δίκη της Λιψίας: Όποιος δε θέλει να 'ναι το αμόνι, πρέπει να γίνει το σφυρί!