Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα προς τους Διεθνείς ποδοσφαιριστές

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας απέστειλε στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου,για την πρόκρισή της στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το ακόλουθο συγχαρητήριο τηλεγράφημα:
«Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για την πρόκριση της εθνικής ομάδας, για πρώτη φορά, στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΜΑΣ: Αυτή η άθλια κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα ΤΕΙ όλης της χώρας δεν θα μείνει αναπάντητη!

 
Κάθε μέρα επιβεβαιώνονται οι αποκαλύψεις που έχει κάνει το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών για την άθλια κατάσταση που επικρατεί στις σχολές μας και το αβέβαιο μέλλον που μας περιμένει.
Η κατάσταση πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί!
Το ομολογούν ακόμα και οι Πρόεδροι των ΤΕΙ που έχουν σοβαρή ευθύνη γι’ αυτή την κατάσταση αφού υλοποιούν κατά γράμμα την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης στις σχολές.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κ.Κ.Ε για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

 
Βοά το δράμα των τοξικομανών στις πιάτσες της χώρας και σε χιλιάδες ελληνικά σπίτια και οι μόνοι που δεν ακούν αυτή τη βουή είναι η ΕΕ και βέβαια η ελληνική κυβέρνηση και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, που συνεχίζουν την ίδια αποτυχημένη αδιέξοδη πολιτική του δήθεν περιορισμού της βλάβης.
 
Τα επίσημα στοιχεία είναι ανατριχιαστικά για τη ραγδαία επιδείνωση της ψυχικής και σωματικής υγείας των χρηστών, για την περιθωριοποίησή τους, για τα τραγικά αδιέξοδα που η κρίση έχει πολλαπλασιάσει.