Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΚΚΕ: Ο ναζιστικός χαιρετισμός του παίκτη της ΑΕΚ προκαλεί τον ελληνικό λαό.


Σε σχόλιό του για το ναζιστικό χαιρετισμό του παίκτη της ΑΕΚ Γ. Κατίδη, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:

«Η συμπεριφορά του παίκτη της ΑΕΚ και ο ναζιστικός του χαιρετισμός προκαλεί όλους τους φιλάθλους και τον ελληνικό λαό. Προσβάλλει τη μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων του ναζισμού, των αθλητών που και στη χώρα μας πολέμησαν το ναζισμό, στήθηκαν ακόμη και μπροστά στα εκτελεστικά αποσπάσματα.

Φτωχότερος ο λαός με το «μοντέλο Ομπάμα». Άρθρο του Ριζοσπάστη.


Σύμφωνα με στοιχεία επίσημων κρατικών και ακαδημαϊκών Οργανισμών, το 1% των πλουσιότερων Αμερικανών κατέχει το 40% του πλούτου που υπάρχει στις ΗΠΑ. 


Επιπλέον, το 1% εισπράττει σχεδόν το ένα τέταρτο (το 24% για την ακρίβεια) του παραγόμενου εθνικού εισοδήματος στις ΗΠΑ, ενώ κατέχει το 50% των μετοχών, των ομολόγων και των αμοιβαίων κεφαλαίων στη χώρα. Αν υπολογίσει κανείς τον πλούτο που κατέχει το 20% των πλουσιότερων Αμερικανών, αυτός φθάνει στο 93% του συνολικού πλούτου της χώρας!

Ανακοίνωση της Νεολαίας Συνασπισμού για το ναζιστικό χαιρετισμό στον αγώνα ΑΕΚ-Βέροια.


 Ανακοίνωση της Νεολαίας Συνασπισμού
Ο ναζιστικός χαιρετισμός του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Γ.Κατίδη, προκαλεί οργή και αηδία τόσο στα εκατομμύρια των φίλων της ΑΕΚ όσο και σε κάθε δημοκρατικό πολίτη της χώρας.
Μετά την παρουσία των νεοναζί εγκληματιών της Χρυσής Αυγής στις εξέδρες των γηπέδων, φτάσαμε στο σημείο να αντικρίζουμε τη χυδαιότητα τους και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι «χρήσιμοι ηλίθιοι»...Της Λιάνας Κανέλλη.


Ερμηνείες - αστειάκια τέλος. Δεν έκαναν λάθος οι τρεις κι ο εις, τις προάλλες στη Βουλή. Δε διόρθωσαν την ψήφο τους με δηλώσεις αποκήρυξης, σαν κι αυτές που σε άλλες εποχές ζήταγαν απ' τους κομμουνιστές για να τους επιτρέψουν να ζήσουν. 



Ηξεραν και τι έκαναν και γιατί. Την υπογράμμισαν. Κι ήταν εθελοντικά ντυμένοι το ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου. Ο καθείς εφ ω ετάχθη. Ο Μανόλης Κεφαλογιάννης μαζεύει προικιά ψηφαλάκια στην Κρήτη, όπου υπάρχει σθεναρή μεν αντίσταση στη Χρυσή Αυγή, αλλά είναι κι εκεί που οι τραμπούκοι με τα κοντομάνικα δίνουν σκληρό αγώνα, τη δικιά τους Μάχη της Κρήτης - αίσχος, να αποναζιστικοποιηθούν με αντιμεταναστευτικές βεντέτες.

Από τον 902.gr : ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ.Προκλητικός και απαράδεκτος ναζιστικός χαιρετισμός από τον Κατίδη.



Προκλητικός και απαράδεκτος ναζιστικός χαιρετισμός από τον Κατίδη


Σε μια απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια προχώρησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γιώργος Κατίδης, όταν επέλεξε να «πανηγυρίσει» με ναζιστικό χαιρετισμό το νικητήριο γκολ που σημείωσε στον αγώνα της ομάδας του απέναντι στη Βέροια.

Η ενέργεια αυτή δεν έχει καμία σχέση ούτε με την ιστορία της ΑΕΚ, ομάδας με βαθιές ρίζες στην προσφυγιά, ούτε με το φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ, που αγανάκτησε με αυτήν την κίνηση και έδειξε άμεσα αντανακλαστικά, καταδικάζοντας την με κάθε τρόπο.