Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την επίθεση των ματ κατά διαδηλωτών του ΠΑΜΕ στην Κομοτηνή



Το ΚΚΕ καταγγέλλει στον ελληνικό λαό την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ και τη χρήση χημικών σε βάρος διαδηλωτών του ΠΑΜΕ, αγροτών, φοιτητών και γυναικών που διαδήλωναν με την ευκαιρία της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Κομοτηνή. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε αυταρχικό κατήφορο.

Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής : «Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι καταστρέφει την Ιταλία, αλλά μας είναι χρήσιμος και δεν πρέπει να τον εγκαταλείψουμε»


 
Τέσσερις χιλιάδες απόρρητα τηλεγραφήματα της αμερικανικής διπλωματίας, 30 εκατομμύρια σελίδες υπογεγραμμένες από πρεσβευτές, υπουργούς Εξωτερικών, ανώτατους διπλωμάτες, ένα συμπέρασμα: «Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι καταστρέφει την Ιταλία, αλλά μας είναι χρήσιμος και δεν πρέπει να τον εγκαταλείψουμε»... Το περιοδικό L' Espresso δημοσιεύει σε διεθνή αποκλειστικότητα αποκαλύψεις του WikiLeaks για την Ιταλία μέσα από τα μάτια των ΗΠΑ.. Και όλα αυτά τη στιγμή που ο Καβαλιέρε βρίσκεται αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο σκάνδαλο της... «καριέρας» του στα δικαστήρια.

Δήλωση Παν. Λαφαζάνη, Κοινοβ. Εκπροσώπου ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την πρόταση της Εθνικής για συγχώνευση με την Alpha Bank


Ο Παν. Λαφαζάνης, Κοινοβ. Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στην πρόταση της Εθνικής για συγχώνευση με την Alpha Bank, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Η πρόταση της Εθνικής για συγχώνευση με την Alpha Bank, η οποία πιθανότατα γίνεται με τις ευλογίες της κυβέρνησης, είναι πρόταση για την απόλυτη παράδοση της Εθνικής Τράπεζας στα ιδιωτικά συμφέροντα, για τον πλήρη οικονομικό έλεγχο της χώρας, για τη συγκρότηση σκληρότερου ολιγοπωλίου στον τραπεζικό χώρο, για μαζικές απολύσεις και περεταίρω διάλυση των εργασιακών σχέσεων και κυρίως για τη μεγαλύτερη καταλήστευση της ελληνικής οικονομίας και των πολιτών!

Σχόλιο Γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ : Δημοσιογραφική αγυρτεία από τους "μεγαλοδημοσιογράφους" του ΣΚΑΪ




 Τη στάση των χρυσοπληρωμένων δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ  Λυριτζή και  Οικονόμου για τις σημερινές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ σε σχέση με το κλείσιμο το διοδίων και το  μπλοκάρισμα των ακυρωτικών μηχανημάτων θα τη χαρακτηρίζαμε ως δημοσιογραφική αγυρτεία αν δεν ήταν κάτι χειρότερο....
           
 Πρόκειται για δημοσιογραφία που απαιτεί το αφεντικό τους ο Αλαφούζος την εικόνα του οποίου προσκυνούν  κάθε φορά που μπαίνουν στο στούντιο.

Άθλια σχόλια κατά του Αλέξη Τσίπρα σε άρθρο του NEWBEAST.GR.

Αυτό είναι το άρθρο.


http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/127576/mats-tsipra-me-gnosti-epiheirimatia/




και παρακάτω τα σχόλια των "αγανακτισμένων" αναγνωστών !


(Μην αναρωτιόμαστε λοιπόν ποιοι ηλίθιοι ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.)


Μatrix1917


Σχόλια Αναγνωστών (8)

  • refarameΣήμερα, 18:23
    Βρε δεν μασσάει αυτός με γιαούρτια και φτύσιμο..
    Δεν τον βλεπετε που ειναι ερωτευμενος με τον εαυτο του και την εξουσια..;;
    Αυτου του χρειαζεται αυτο που κανει ο ιδιος..Αυτο καταλαβαινει..Τρομοκρατια..Να μην μπορει να βγει εξω..
    Φουσκους και κλωτσιες...
  • TzabatzisΣήμερα, 18:04
    Μπράβο βρε Μαίρη.
  • katiaΣήμερα, 17:43
    μαζί με το πήλινο για πιο σίγουρα αποτελέσματα..
  • vasilisΣήμερα, 17:16
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ
  • petmathΣήμερα, 17:00
    Σαν να ξυπνάει ο κόσμος!!!
  • katiaΣήμερα, 16:58
    mprαβο της.
  • kalamata123Σήμερα, 15:10
    Μ ου αρεσε παρα πολυ !!! Μπραβο σας κυρια μου !!!!!!!!!!!!
  • panoranoΣήμερα, 13:57
    Ανεξαρτητως ιδεολογιας μαλλον πρεπει να αρχιζουμε να τους κραζουμε ολους να μην εχουν μουτρα να βγαινουν εξω....Μπραβο στην Κα.Φιξ!


    Με το νέο απολογισμό ανεβαίνει σε 16 ο συνολικός αριθμός των νεκρών από την Τρίτη που άρχισαν οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη Λιβύη.


              Διαδηλωτές γκρεμίζουν το μνημείο του πράσινου βιβλίο που έγραψε ο Προέδρος της Λιβυής Μουαμάρ Καντάφι.Το πράσινο βιβλίο περιλαμβάνει την πολιτική φιλοσοφία του Καντάφι.


    Δεκατέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις μεταξύ των δυνάμεων της τάξης και αντικαθεστωτικών διαδηλωτών στη Βεγγάζη, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λιβύης, σύμφωνα με νέο απολογισμό που δόθηκε στη δημοσιότητα από τοπική ιατρική πηγή.

    "Αυτήν τη στιγμή ο αριθμός των διαδηλωτών που σκοτώθηκαν ανέρχεται σε 14", δήλωσε πηγή του τοπικού νοσοκομείου, η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί.
    Ο Ραμαντάν Μπρίκι, διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας Quryna της Βεγγάζης, επιβεβαίωσε επικαλούμενος πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας τον απολογισμό αυτόν των χθεσινών ταραχών.

    Πολιτική συνάντηση του Δικτύου Γυναικών (EL_FEM) του κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς στην Αθήνα


    Στις 19 και 20 Φεβρουαρίου 2011, θα πραγματοποιηθεί πολιτική συνάντηση του Δικτύου Γυναικών του κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (EL_FEM), στο ξενοδοχείο Novus City Hotel, Καρόλου 23 (Πλατεία Καραϊσκάκη).
    Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου (9.30 π.μ.) θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα: «Οι συνέπειες των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της ΕΕ και των κυβερνήσεων στις ζωές των γυναικών, με άλλοθι την κρίση».

    Απόπειρα εμπρησμού των γραφείων του «Ξ» και της YRE





    Τις πρωινές ώρες της 16ης προς 17η Φλεβάρη «άγνωστοι» επιχείρησαν να βάλουν φωτιά (με μπιτόνι βενζίνης και στουπιά) στο κτίριο στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία της Νεολαίας Ενάντια στο Ρατσισμό – YRE (στο ισόγειο) και του Ξ (στον πρώτο όροφο) στα Κάτω Πατήσια στην Αθήνα. Ο μόνος λόγος που δεν επεκτάθηκε η φωτιά είναι γιατί η πόρτα είναι μεταλλική και πίσω απ’ αυτήν δεν αφήνουμε εύφλεκτα υλικά.

    Είναι η δεύτερη απόπειρα εμπρησμού των γραφείων του «Ξ». Σε μια άλλη, τρίτη, περίπτωση γέμισαν τους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου με απειλητικά συνθήματα του είδους «προδότες», «έρχονται κρεμάλες», κλπ.

    Το ΚΚΕ για τις εξελίξεις στη Βόρεια Αφρική



    Το ΚΚΕ καταδικάζει την άγρια καταστολή των λαϊκών κινητοποιήσεων στην  Αλγερία, στη Λιβύη, στο Μπαχρέιν και στην Υεμένη. Εκφράζει την αλληλεγγύη του και τη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργατικών λαϊκών δυνάμεων που παλεύουν για δουλειά και ζωή με δικαιώματα, για δημοκρατικές ελευθερίες. Είναι θύματα της άγριας καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και της καταστολής από την αστική τάξη της χώρας τους και τους διεθνείς συμμάχους της, τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις που ανταγωνίζονται και παρεμβαίνουν για να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους με κάθε τρόπο και μέσο.

    M.A.Σ.:23 ΦΛΕΒΑΡΗ-ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 11:00 στην ΟΜΟΝΟΙΑ


    23 ΦΛΕΒΑΡΗ-ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 11:00 στην ΟΜΟΝΟΙΑ
    (Προσυγκέντρωση: 10:30 Χαυτεία)

    Συνάδελφοι-συναδέλφισσες,


    Κεφάλαιο, κυβέρνηση, ΝΔ, τρόικα ΕΕ μας ετοιμάζουν μαύρο μέλλον!
    → Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ: Οι αυξήσεις σε εισιτήρια, τρόφιμα, νοίκια, τσακίζει εμάς και τις οικογένειες μας ιδιαίτερα τα παιδιά που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους. Οι περικοπές στην φοιτητική μέριμνα θα συνεχιστούν είναι χαρακτηριστικό: για την παιδεία, η χρηματοδότηση είναι μικρότερη κατά 2 δις ευρώ σε σχέση με το 2010.