Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Την απόσυρση της φιλοεφοπλιστικής τροπολογίας ζήτησε το ΚΚΕ.

Την απόσυρση της σκανδαλώδους φιλοεφοπλιστικής τροπολογίας που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τα ΚΤΕΛ ζήτησαν τη Δευτέρα οι εκπρόσωποι των κομμάτων κατά τη συζήτηση της δεύτερης ανάγνωσης του νομοσχεδίου στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Σύμφωνα με την τροπολογία, οι υπόχρεοι για δηλώσεις «πόθεν έσχες» απαλλάσσονται από την υποχρέωση να δηλώνουν τις μετοχές ναυτιλιακών εταιρειών που κατέχουν.

Τοποθέτηση του ΠΑΜΕ στη συνεδρίαση της ΕΕ της ΓΣΕΕ 23 Σεπτέμβρη 2013. " Απεργία δεν είναι μόνο μια απόφαση αλλά η συμμετοχή."

Συνεδριάζει σήμερα η ΕΕ της ΓΣΕΕ μετά από επιμονή της Αυτόνομης Παρέμβασης για να αποφασίσει απεργία για αύριο 24 Σεπτέμβρη χωρίς να έχει προκύψει ένα έκτακτο γεγονός. 

Μια απεργία μπροστά στην επίθεση του κεφαλαίου πρέπει να είναι επιτυχημένη, μαζική, να δώσει απάντηση στην κυβέρνηση, στην ΕΕ και τη μεγαλοεργοδοσία.

Η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει δολοφονική απόπειρα εναντίον του συνδικαλιστή Χρ.Παναγιωτόπουλου.

Στην καταγγελία της δολοφονικής απόπειρας κατά του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα και μέλους της Διοίκησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, προχώρησε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ. 

Η δολοφονική απόπειρα, σημειώνεται στην ανακοίνωση, έρχεται σε συνέχεια των τελευταίων επιθέσεων εναντίον μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα, που κορυφώθηκαν με τη δολοφονία του αντιφασίστα αγωνιστή Παύλου Φύσσα.

Σιωπούν οι ναζί μπρος στα αφεντικά τους.

Εξετάσεις στο μεγάλο κεφάλαιο, κόντρα στα λαϊκά συμφέροντα που πλήττονται άγρια από την κρίση, συνεχίζουν να δίνουν οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής, αξιοποιώντας και πάτημα που τους δίνουν αστικά ΜΜΕ. 




Σε συνέντευξή του στη «Βραδυνή» ο φερόμενος ως υποψήφιος των φασιστοειδών για το Δήμο Αθήνας Κασιδιάρης είπε: «Το βάρος του προγράμματός μας πέφτει απαραιτήτως σε τρεις τ ομ είς: