Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Η απάντηση του Νίκου Μπογιόπουλου στον Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Νίκος Μπογιόπουλος


 Ευχαριστώ τον κύριο Μπάμπη Παπαδημητρίου για τις ύβρεις-παράσημο εναντίον μου. 

Πατριδογνωμόνιο.Αρχίνησαν τα όργανα και οι σεισοπυγίδες!Της Λιάνας Κανέλλη.

 Αρχίνησαν τα όργανα, λέει ο λαός όταν, χωρίς να νοιάζεται κανείς για τις πηγές, αναβλύζουν «ειδήσεις» από γαργαλιστικές ως τρομακτικές, μια ταραχή, βρε αδερφέ, που μετατρέπει τα οικογενειακά και προσωπικά προβλήματα σε παραφερνάλια ενός γενικότερου «χαμού».



Πέρα από το κλασικό δημοσιογραφικό πεντάπτυχο των ερωτημάτων, ποιος, πότε, πού, πώς και γιατί, το κλίμα των παρατεταμένα «εορταστικών» ημερών λόγω προεδρευούσης Ελλάδος στα γκλαμουράτα ευρωδράματα, το πολιτικό ερώτημα «qui bono?», δηλαδή ποιος ωφελείται, παραμένει προσώρας μετέωρο, αμείλικτο και κυρίως δεν διατυπώνεται δημόσια.

Με ψήφο στο ΚΚΕ,ο λαός θα κόψει στην κάλπη το φασιστικό χέρι του Σαμαρά, που ακούει στο όνομα Φαήλος Κρανιδιώτης.Ο γερμανοτσολιάς της ΝΔ ξαναχτύπησε, αλλά το ποτάμι πίσω δεν γυρνά.Του Red Star.

Ο γνωστός γυρολόγος των καναλιών , ο φίλος και συνεργάτης του πολιτικού απατεώνα Αντώνη Σαμαρά, έγραψε ακόμα ένα εμετικό κείμενο για το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.


Στη γνωστή φωλιά των χουντοβασιλικών και ακροδεξιών του διαδικτύου antinews.gr , σε ένα κείμενο του με το οποίο προσπάθησε να μαζέψει τα χαμένα ψηφαλάκια προς τη Χ.Α., ο άθλιος πατριδόκαπηλος Φαήλος Κρανιδιώτης έγραψε τα παρακάτω : 

Δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα για τις ευρωεκλογές.

 Σε δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας για τις ευρωεκλογές τονίζει:


«Με όπλο την πολύχρονη πείρα μπορεί στις ευρωεκλογές να γίνει ένα μεγάλο βήμα χειραφέτησης του λαού από την ΕΕ, τις πολιτικές και τα κόμματά της, ένα μεγάλο βήμα για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ.