Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Άκτιο: Την επίθεση της αστυνομίας στους εργαζόμενους των διοδίων καταγγέλλει τo KKE.

 Την επέμβαση της αστυνομίας ενάντια στους εργαζόμενους στον σταθμό διοδίων Ακτίου και ενάντια σε μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, εκπροσώπους ταξικών σωματείων καθώς και στον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, Νίκο Μωραΐτη, καταγγέλλει η ΤΟ Πρέβεζας -Λευκάδας του ΚΚΕ.


Το ΚΚΕ αναφέρει:
«Οι εργαζόμενοι στη "Ζεύξη" του Ακτίου προσπαθούν με τον αγώνα τους να αποτρέψουν τις επερχόμενες απολύσεις τους. Ένας αγώνας καθόλα δίκαιος, που εντάσσεται στη συνολική πάλη των εργαζομένων ενάντια στις πολιτικές του κεφαλαίου και της ΕΕ που εφαρμόζονται. Πάλη για ανάσχεση αυτής της πολιτικής που κατεδαφίζει κάθε δικαίωμα της εργατικής τάξης.

Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη Real News στις 4/1/2015.

Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα


Σας ανησυχεί το ενδεχόμενο ενός...GREXIT μετά τις εκλογές, ιδίως εάν επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουτσούμπα;



Περισσότερο μας ανησυχούν τα διαπιστευτήρια του ΣΥΡΙΖΑ προς την ΕΕ, τα μονοπώλια και συνολικά την τρόικα για συνέχιση της στρατηγικής που ακολουθήθηκε μέχρι σήμερα και οι υποσχέσεις για συνέχιση των «μεταρρυθμίσεων» και «μέτρων» με βάση τις κατευθύνσεις της ΕΕ.
Το Grexit αφορά επιλογές μονοπωλιακών συμφερόντων λόγω ανταγωνισμού και αντιθέσεων μέσα στην ίδια την ΕΕ.

Εκλογές 2015 : Προεκλογικό video της Ο.Κ.Δ.Ε. για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Προεκλογικό video της Ο.Κ.Δ.Ε. για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου

Πού πατάς και πού θα πας; Της Λιάνας Κανέλλη.

Απ' την «αλλαγή» του 1981, στην «παραλλαγή» του 2015, το σύστημα χρειάστηκε μόλις και μετά βίας τέσσερα χρονάκια. 



Το γεγονός ότι η πλειονότητα του λαού πέρασε εκατοντάδες ημερήσιων γολγοθάδων στο ίδιο διάστημα, δεν αποτελεί ούτε πρόβλημα, ούτε πρόβλεψη, μήτε καν προεκλογικό «διακύβευμα» για τα κόμματα του ευρωμονόδρομου. Μόνο το ΚΚΕ στέκεται στην προεκλογική πύλη υψώνοντας ανάστημα λαϊκών απαιτήσεων και έμπρακτων διεκδικήσεων για την απώλεια των κεκτημένων.