Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Δημοσκόπηση Alco για ευρωεκλογές-βουλευτικές : Χαμηλά ποσοστά για Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ. Σε άνοδο το ΚΚΕ.

 Μετά από έξι μήνες, για πρώτη φορά η ΝΔ παίρνει - έστω και οριακό - «δημοσκοπικό» προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.




Σύμφωνα με την έρευνα της Alco που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η ΝΔ προηγείται στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές αλλά και για τις εθνικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν.

ΠΑΜΕ: Συγκέντρωση την Τρίτη 1η Απρίλη για τη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της λυκοσυμμαχίας στην Αθήνα.

To ΠΑΜΕ καλεί όλους  τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία, να πάρουν μέρος μαζικά στη συγκέντρωση την Τρίτη 1 Απρίλη, στις 7 μ.μ. στην Ομόνοια καθώς εκείνη την ημέρα συνεδριάζουν οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ στην Αθήνα.
Οι προσυγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ έχουν οριστεί στις 6.30 μ.μ. στα εξής σημεία:

Ο βιβλιοπώλης το λιμπίστηκε, το λιγουρεύτηκε...Πολίτης μήνυσε τον κρυφοφασίστα υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη - Στη Βουλή η υπόθεση


 Ο Άρειος Πάγος διαβίβασε στη Βουλή μηνυτήρια αναφορά πολίτη, με την οποία ζητείται να ελεγχθεί αν ο υπουργός Υγείας έχει υποβάλλει ψευδή δήλωση «πόθεν έσχες».



Η υπόθεση αφορά στην αγορά μεζονέτας 217 τ.μ. από τον υπουργό Υγείας, στο Μαρούσι, το 2007, έναντι τιμήματος 274.938 ευρώ, με δάνειο 530.000 ευρώ από τράπεζα.

Το «σούπερ ντιλ» του Ελληνικού. Η άποψη του Ριζοσπάστη.

«Το χρυσό στοίχημα», «σούπερ ντιλ», «βελτιωμένη προσφορά για το Ελληνικό».
 
 
 
 Είναι μερικοί χτεσινοί πρωτοσέλιδοι τίτλοι στον αστικό Τύπο, με αφορμή την αύξηση του τιμήματος που καταβάλλουν οι επιχειρηματίες για να τους παραχωρηθεί ο χώρος του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό. Η κοινοπραξία θα καταβάλει 915 εκατ. ευρώ αντί για 700 (σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ) και επιπλέον άλλα 1,25 δισ. ευρώ για τις απαραίτητες υποδομές που πρέπει να γίνουν στην περιοχή.