Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Η χούντα του Σαμαρά -Guardian: Καταγγελίες Ελλήνων - θυμάτων βίας στη ΓΑΔΑ Απειλούσαν να δώσουν τα στοιχεία τους στη Χρυσή Αυγή.



Δεκαπέντε Έλληνες διαδηλωτές που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας που έλαβε χώρα στις 30 Σεπτεμβρίου, καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα βασανισμού στη ΓΑΔΑ.
Παράλληλα σημειώνουν, ότι οι αστυνομικοί που βιαιοπράγησαν εναντίον τους, απειλούσαν ότι θα παραδώσουν τα στοιχεία τους στη Χρυσή Αυγή.
Οι δεκαπέντε έλαβαν μέρος στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο όπου υπήρξαν συμπλοκές με μέλη της Χρυσής Αυγής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ - ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ



Αποτελεί ακραία πρόκληση η επίσκεψη της επικεφαλής των δυνάμεων κατοχής που ευθύνονται για την επιβολή των πιο απάνθρωπων μέτρων. Με τα μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση επιδιώκουν τη διάλυση του ελληνικού κράτους και την καθυπόταξη του ελληνικού λαού.
Η επίσκεψη Μέρκελ βασικό σκοπό έχει την προσπάθεια άμβλυνσης του αυξανόμενου αντιγερμανισμού των χειμαζόμενων λαών που τους έχουν αλυσοδέσει στο ευρώ τους και εμποδίζουν τη Γερμανία να τους κατακτήσει.

Δήλωση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια με αφορμή την επίσκεψη της Α. Μέρκελ


«Θα νικήσουν εκείνοι οι λαοί που δεν διστάζουν να σπάσουν και να χάσουν τις ταξικές αλυσίδες τους. Αυτό για μας είναι το νόημα των σημερινών συγκεντρώσεων.

Δελτίο τύπου του ΠΑΜΕ για τη σημερινή συγκέντρωση



Εντυπωσιακή, μαχητική και αποφασιστική ήταν η σημερινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. Χιλιάδες λαού, εργάτες και εργάτριες, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες, αυτοαπασχολούμενοι συμμετείχαν στη συγκέντρωση, σπάζοντας στην πράξη τα μέτρα καταστολής και απαγορεύσεων, δίνοντας απάντηση στη βάρβαρη πολιτική κυβέρνησης, κεφαλαίου, Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ - ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ :Επικράτηση Τσάβες με 55%.


Το Κομμουνιστικό Κόμμα Βενεζουέλας-PCV που στηρίζει κριτικά τον Πρόεδρο Τσάβες ενίσχυσε τις δυνάμεις του φτάνοντας τις 476.005 ψήφους ή 3,28%

Με σχεδόν τα τελικά αποτελέσματα, σύμφωνα με την Ανώτατη Εκλογική Επιτροπή - CNE της Βενεζουέλας, ο Πρόεδρος Ούγκο Τσάβες συγκεντρώνει το 55% ή 7.963.061 ψήφους. Στον αντίποδα ο κύριος αντίπαλός του ο υποψήφιος της ενωμένης αντιπολίτευσης Ενρίκε Καπρίλες Ραδόνσκι αποσπά 6.426.286 ψήφους ή 44,39%, που έσπευσε να αναγνωρίσει το αποτέλεσμα, αλλά είπε ότι «θα συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε».

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΕΕ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ: Ολοι σήμερα στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα.

Στη 1 μ. μ. στην Ομόνοια η κινητοποίηση στην Αθήνα

Αγωνιστικές συγκεντρώσεις ενάντια στα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα οργανώνει σήμερα σε όλη τη χώρα το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, καθώς η άφιξη στη χώρα μας της Γερμανίδας καγκελαρίου σηματοδοτεί την ένταση των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, αλλά και των εκβιασμών για να φορτωθεί ο εργαζόμενος λαός νέα βάσανα.

Κανένα «πακέτο» δεν φέρνει η Μέρκελ.Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ.


Tου Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*


ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ προπαγανδιστικός μύθος τέθηκε αστραπιαία σε κυκλοφορία στη χώρα μας την Παρασκευή, όταν αναγγέλθηκε η αυριανή ( σ.σ.σημερινή) επίσκεψη στην Αθήνα της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ: η ηγέτης της Γερμανίας φέρνει μαζί της τηδόση του δανείου των 31,5 δισεκατομμυρίων ευρώ!

ΜΑΣ : ΟΛΟΙ στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του ΠΑΜΕ την Τρίτη 9 Οκτώβρη στις 13:00, στην ΟΜΟΝΟΙΑ!


ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! Να μπλοκάρουμε τα μέτρα που τσακίζουν τη ζωή μας.


 Την Τρίτη έρχεται στη χώρα μας η Μέρκελ. Δεν έρχεται για το καλό μας. Έρχεται για να βοηθήσει την κυβέρνηση να εντείνει τους εκβιασμούς και να επιβάλλει τα νέα βάρβαρα μέτρα. 
Το μέλλον που μας ετοιμάζουν δεν μας ταιριάζει: