Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Σβετλάνα



Άλκης Αλκαίος 

 ΣΒΕΤΛΑΝΑ
I
Σφήνωσε στα μηλίγγια μας το πέλαγο
και δε λέει να ξεκολλήσει.
Κι η φλογίτσα η ανέσπερη του νου
αδημονεί: Αγρυπνείτε.
Τούτο το πρωί μας ζωογόνησε
με καινούργια σχέδια:

Γενικός Γραμμάτεας της ΚΕ ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού-Ευρωεκλογές.

 Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον και την προοπτική του τόπου και του λαού μας, δήλωσε, εξάλλου, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, προσθέτοντας πως θα σταλούν πρωτίστως μηνύματα στην ΕΕ για τις ακολουθούμενες πολιτικές.


Εάν όσοι διαφωνούν απέχουν από αυτή την εκλογική αναμέτρηση, ανέφερε, “θα υπερισχύσουν εκείνες οι πολιτικές, οι οποίες ουσιαστικά ταυτίζονται με τις πολιτικές των κυρίαρχων κύκλων της ΕΕ”.

Συντονιστείτε ! Την Πρωτομαγιά ξεκινά η λειτουργία του Web Radio του 902.gr !

Συντονιστείτε !  


Από την Πέμπτη 1η Μάη 2014, ξεκινά η λειτουργία του Web Radio (διαδικτυακό ραδιόφωνο) του ειδησεογραφικού πόρταλ του ΚΚΕ, 902.gr. Από την Πρωτομαγιά, το Web Radio του 902.gr, πλάι στον Ριζοσπάστη και το ειδησεογραφικό πόρταλ 902.gr, θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την προβολή και εκλαϊκευση της πολιτικής του ΚΚΕ, των θέσεων, των προτάσεων και της δράσης του, για την προβολή των εργατικών λαϊκών αγώνων, για την αποκάλυψη του ταξικού χαρακτήρα των πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών εξελίξεων.

ΚΚΕ: Ανακοίνωση για το κυβερνητικό σχέδιο και την απεργία στις λαϊκές αγορές.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για το κυβερνητικό σχέδιο και την απεργία στις λαϊκές αγορές αναφέρει:


«Στηρίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των λαϊκατζήδων παραγωγών και επαγγελματιών, ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης, που ανοίγει το δρόμο για την εξόντωση τους, προκειμένου να συγκεντρωθεί και το εμπόριο των λαϊκών αγορών, στους μεγαλέμπορους και αλυσίδες σούπερ μάρκετ.