Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ παντού έστειλε η μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα με ομιλητή τον Δ. Κουτσούμπα !

 Με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί, η μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πεδίον του Άρεως στην Αθήνα έστειλε κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ παντού.


Έστειλε μήνυμα εγρήγορσης για να φτάσει η φωνή του ΚΚΕ σε κάθε λαϊκό σπίτι, με στόχο η ψήφος της Κυριακής να είναι ψήφος καταδίκης της ΕΕ και των μονοπωλίων, για να μπορέσει ο λαός από τις 26 του Μάη να αντιμετώπισει την αντιλαϊκή πολιτική με οποιαδήποτε κυβέρνηση.
Στους χιλιάδες συγκεντρωμένους μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Πραξικόπημα στην Ταϊλάνδη !"Για να επιστρέψει η χώρα στην ομαλότητα", οι ένοπλες δυνάμεις "αναλαμβάνουν την εξουσία από τις 16:30 (τοπική ώρα, 12:30 ώρα Ελλάδας) της 22ας Μαΐου".

 Ο αρχηγός του στρατού της Ταϊλάνδης στρατηγός Πραγιούθ Τσαν-ότσα ανέλαβε σήμερα τον έλεγχο της κυβέρνησης, λέγοντας πως ο στρατός πρέπει να αποκαταστήσει την τάξη και να προωθήσει μεταρρυθμίσεις, δύο ημέρες αφότου κήρυξε το στρατιωτικό νόμο...


"Για να επιστρέψει η χώρα στην ομαλότητα", οι ένοπλες δυνάμεις "αναλαμβάνουν την εξουσία από τις 16:30 (τοπική ώρα, 12:30 ώρα Ελλάδας) της 22ας Μαΐου", δήλωσε.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.Όλοι σήμερα στις 8 μ.μ. στο Πεδίον του Αρεως.

 Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας
Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, συνεργαζόμενος με το Κόμμα, Γ. Ντουνιαδάκης



Σήμερα, Πέμπτη, στο Πεδίον του Αρεως, στις 8 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα. Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ, υποναύαρχος ε.α. ΠΝ Γιάννης Ντουνιαδάκης.
Προσυγκεντρώσεις έχουν οριστεί για τις 7 μ.μ. στα εξής σημεία: