Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Αναμετάδοση του σήματος της ΕΡΤ από την τηλεόραση του «902».

 Απευθείας το σήμα της ΕΡΤ αναμεταδίδει η τηλεόραση του «902» ενώ είναι σε εξέλιξη η συγκέντρωση εργαζομένων στο ραδιομέγαρο.


Κότα ο Σαμαράς - Δεν τήρησε ούτε το τελεσίγραφο του - Έριξαν και το ψηφιακό σήμα της ΕΡΤ πριν της 12 τα μεσάνυχτα ! Κάτω η χούντα η του Σαμαρά ! Όλοι στους δρόμους , η ΕΡΤ ανήκει στον λαό - Τάδε έφη Matrix1917


Το καθεστώς Σαμαρά με τη συμπαράσταση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής  κλείνουν πραξικοπηματικά την ΕΡΤ.  Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ ενώ διαφωνούν στα λόγια στηρίζουν το καθεστώς Σαμαρά. Ως τώρα τουλάχιστον.

Πάνω από 2.500 εργαζόμενοι μένουν χωρίς δουλειά.

Το καθεστώς Σαμαρά έκλεισε σήμερα το εθνικό κανάλι μας κανάλι.

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ : «Όλοι στην ΕΡΤ» !

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ : «Όλοι στην ΕΡΤ» !


Το ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ και ΜΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους σε αγωνιστική συμπαράσταση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ που απολύθηκαν με τελεσίγραφο του κυβερνητικού εκπροσώπου της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ - όχι στο λουκέτο στην ΕΡΤ - όλοι στη συγκέντρωση σήμερα Τρίτη 11 Ιούνη στο κτίριο της Αγίας Παρασκευής



Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδικάζει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την προκλητική κυβερνητική απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ, που ανακοίνωσε με τον πιο κυνικό τρόπο ο εκπρόσωπος της τρικομματικής συμμορίας. Η ΕΡΤ γίνεται θυσία στο βωμό των μνημονίων και των τροϊκανών τοκογλύφων, για να βρει η κυβέρνηση 2.800 εργαζόμενους και να τους πετάξει στο δρόμο.

Δημήτρης Κουτσούμπας - Σχέδιο οδήγησης της περιουσίας της ΕΡΤ στα χέρια ιδιωτών


«Η τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε σήμερα το κλείσιμο της ΕΡΤ βάζοντας λουκέτο στην ίδια τη δημόσια ενημέρωση και πετώντας χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο. Είναι διαδικασία που οδηγεί στο να ρίξει στα χέρια των ιδιωτών όλη την περιουσία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την ΕΡΤ [11/6/2013]

Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας



Με την καταδικαστέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η κυβέρνηση δρομολογεί την κατάργηση και τη συγχώνευση δημόσιων φορέων και οργανισμών με σοβαρές συνέπειες για το λαό. Ο κίνδυνος να κλείσει άμεσα η ΕΡΤ με βάση αυτό το τερατούργημα πρέπει να συναντήσει τη συνολική αντίθεση των εργαζομένων και όλου του λαού.

Αυτό το ολοκαύτωμα, υπήρξε; Άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου στον Ριζοσπάστη.


10 Ιούνη 1944: Οι Γερμανοί μπαίνουν στην κωμόπολη του Διστόμου. 



«Χρυσή Αυγή», Ιούλης 1991: Ο σαλπιστής του Χίτλερ δείχνει το δρόμο τον οποίο εκπροσωπούν οι χρυσαυγίτες. Περί αυτού του «πατριωτισμού» πρόκειται...

Αποκλείουν τις εισόδους και αρχίζουν τις έρευνες στα σπίτια, αναζητώντας μαχητές του ΕΛΑΣ, χωρίς αποτέλεσμα.
Οι κατοχικές δυνάμεις συγκεντρώνουν όλους τους κατοίκους και ξεχωρίζουν 114 άνδρες και 114 γυναίκες, αρκετές μαζί με τα μωρά τους. Η σφαγή είναι ολοκληρωτική.