Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΚΚΕ: Προκλητική η στάση ΝΑΤΟ και ΗΠΑ - «Στάχτη στα μάτια» η στάση της ελληνικής κυβέρνησης για την κρίση της Ουκρανίας.

Σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για την κρίση της Ουκρανίας αναφέρει: 

«Προκλητική τη στάση ΝΑΤΟ - ΗΠΑ - «Στάχτη στα μάτια» η στάση της ελληνικής κυβέρνησης.
«Τις τελευταίες μέρες, και παρά τη συμφωνία του Μινσκ, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ συνεχίζουν την εμπλοκή τους στην κρίση της Ουκρανίας, απειλώντας με γενικότερη ανάφλεξη κι αιματοχυσία για τους λαούς της περιοχής. Συγκεκριμένα:

Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα - Σταύρου Θεοδωράκη.

Συνάντηση με τον Στ. Θεοδωράκη είχε χτες ο Αλ. Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου, κατόπιν αιτήματος του πρώτου, που θέλησε να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για το περιεχόμενο των επαφών που είχε με αξιωματούχους της ΕΕ σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.


Εξερχόμενος από το Μαξίμου ο Στ. Θεοδωράκης είπε ότι μετέφερε στον πρωθυπουργό την εκτίμησή του πως τα πράγματα είναι ανησυχητικά και πως η συνάντηση «βοήθησε να καταλάβουμε τις προτάσεις της κυβέρνησης για τις μεταρρυθμίσεις, αλλά και για να αντιληφθεί κι εκείνος τις δικές μας θέσεις και ποιες μπορούν να ενταχθούν στις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση».

Σήμερα η δίκη Κασιδιάρη για την τραμπούκικη επίθεση στην Λιάνα Κανέλλη.

Αρχίζει σήμερα η δίκη για την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, στις 7/6/2012, από τον τότε εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, στη διάρκεια πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, όπου ήταν προσκεκλημένη.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο Ηλ. Κασιδιάρης είχε επιτεθεί με βρισιές στην Λιάνα Κανέλλη και στην Ρ. Δούρου ενάντια στην οποία εκσφενδόνισε ένα ποτήρι με νερό. Ο τραμπούκος χρυσαυγίτης έσπρωξε, στη συνέχεια, την Λιάνα Κανέλλη και τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με αφορμή την 8η Μάρτη.


Εκδηλώσεις με αφορμή την 8η Μάρτη πραγματοποιούνται σήμερα και τις επόμενες μέρες από οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ
Συγκεκριμένα:  

Στην Αττική
Σήμερα, Παρασκευή, στις 2 μ.μ., η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα μιλήσει σε εκδήλωση των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (αμφιθέατρο «Σάκη Καράγιωργα»).
Σήμερα, Παρασκευή, στις 11 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα περιοδεύσει στο νοσοκομείο «Μεταξά», με αφορμή την 8η Μάρτη.