Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Οι τρομοκράτες νεοναζί της Χ.Α. προετοιμάζονται για σφαγές.Στη δημοσιότητα φωτογραφία του Ηλία Κασιδιάρη να σκοπεύει με καλάσνικοφ νέας γενιάς (σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η κατοχή τέτοιου όπλου)

 Μία φωτογραφία του Ηλία Κασιδιάρη που κάνει σκοποβολή με αυτόματο όπλο, πιθανότατα στο σκοπευτήριο Σχιστού, δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής. 


 Δίπλα στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής φαίνεται ένα ακόμη άτομο με την ίδια μπλούζα παραλλαγής να κάνει σκοποβολή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το όπλο που απεικονίζεται να κρατά ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι καλάσνικοφ νέας γενιάς, τύπου RPK, το οποίο δέχεται ακόμα και διόπτρα για νυχτερινή σκόπευση.

ΚΝΕ : Ενταση της πάλης ενάντια στην εξουσία των μονοπωλίων.

 Με αφορμή τα πέντε χρόνια από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, από το γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


«Η εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου από ειδικό φρουρό, στις 6 Δεκέμβρη 2008, πραγματοποιήθηκε στο έδαφος της έντασης της αντιλαϊκής πολιτικής.
Διαχρονικά η επίθεση στη ζωή και στα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας πηγαίνει χέρι χέρι με την κρατική και εργοδοτική βία και καταστολή, με διάφορες μορφές.

Πρωτοφανής δικαστική απόφαση για εκποίηση πρώτης κατοικίας στην Εύβοια.

Με μια πρωτοφανή απόφαση (461/2013) το Μονομελές Πρωτοδικείο της Χαλκίδας διατάσσει την εκποίηση της πρώτης κατοικίας άνεργης γυναίκας, η οποία μάλιστα δεν ανήκει στην ίδια, αλλά στο σύζυγό της! 
Από πάνω, μάλιστα, της επιβάλλει να πληρώνει κανονικά τις δόσεις του δανείου για το σπίτι που της παίρνει η τράπεζα! Η περίπτωση είναι αποκαλυπτική για τον τρόπο που ακόμα και οι ισχύοντες νόμοι, που δεν παρέχουν καμία ουσιαστική προστασία στη λαϊκή οικογένεια και την κατοικία της, παραβιάζονται εξόφθαλμα, προς όφελος των τραπεζών.
Η ιστορία έχει ως εξής:

Τροπολογία του ΚΚΕ για την απαγόρευση της διενέργειας πλειστηριασμών σε βάρος λαϊκών οικογενειών.

 Τροπολογία για την απαγόρευση διενέργειας πλειστηριασμών σε βάρος των λαϊκών οικογενειών και μέτρα για την ουσιαστική ελάφρυνση των χρεών τους κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ. 


Η τροπολογία κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Κύρωση των συμφωνιών τροποποίησης των συμβάσεων παραχώρησης των μεγάλων οδικών έργων και συναφών θεμάτων».