Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ [16/7/2013]



«Πρόκειται για πολυνομοσχέδιο έκτρωμα. Εκτός από τις μαζικές απολύσεις, τη φοροληστεία, τις περικοπές στον ΕΟΠΥΥ, θέλουμε ιδιαίτερα να καταγγείλουμε τη μεθόδευση που γίνεται για γενίκευση των ατομικών συμβάσεων εργασίας, με μείωση του κατώτερου μισθού, του μισθού πείνας δηλαδή, σε κάτω από 500 ευρώ.

Καλοκαίρι 2013 : Κάμπινγκ διακοπών της ΚΝΕ στο Αχλάδι της Εύβοιας.Λύση για όμορφες νεανικές διακοπές ,Σάββατο 20 Ιούλη - Κυριακή 11 Αυγούστου

Κάμπινγκ διακοπών της ΚΝΕ στο  Αχλάδι της Εύβοιας


Από το ερχόμενο Σάββατο 20 Ιούλη έως την Κυριακή 11 Αυγούστου θα λειτουργήσει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το κάμπινγκ διακοπών της ΚΝΕ στο Αχλάδι της Εύβοιας. Η λειτουργία του κάμπινγκ αποτελεί ανάσα για τη νεολαία, καθώς απαντά στην ανάγκη των νέων για φθηνές και δημιουργικές διακοπές.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ "ΑΣΠΡΟΦΟΣ"!

ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ!
ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥΣ!

Με τις απολύσεις 6 εργαζομένων αποφάσισε η διοίκηση της ΑΣΠΡΟΦΟΣ να εγκαινιάσει την ανάληψη του βασικού σχεδιασμού του αγωγού ΤΑΡ. Δυο μόλις μέρες μετά το "πανηγυρικό" σχετικό δελτίο τύπου, η μεγαλύτερη εταιρία μελετών στην Ελλάδα, που είναι θυγατρική του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, ανακοίνωσε την Πέμπτη 11/7/2013 σε 6 εργαζόμενους ότι από τον επόμενο μήνα τους πετάει στην ανεργία!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

OΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 16/7
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ- ΟΡΓΑΝΩΣΗ- ΑΓΩΝΑΣ
ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ
ΑΘΗΝΑ:
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΑΣ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝΤΑΡΟΖΑ, 10:30 π.μ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ3 10 π.μ.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 10.30 π.μ., ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΗ 2013


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΣΤΙΣ 10.30 π.μ., ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΗ 2013




Να δείξουμε ότι δεν σκύβουμε το κεφάλι, ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε, να συναινέσουμε στην αντιλαϊκή πολιτική που μας θέλει σκλάβους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ -ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ


  Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*


Στις επόμενες εκλογές, αν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα κατάματα, είναι πολύ πιθανότερο να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα παρά η ΝΔ. Αυτό φυσικά συναρτάται με τις συνθήκες μέσα στις οποίες θα γίνουν οι εκλογές. Με δεδομένη όμως την περαιτέρω ραγδαία επιδείνωση της οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης του ελληνικού λαού εξαιτίας της μνημονιακής πολιτικής της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, οι πιθανότητες να αναδειχθεί πρώτο κόμμα από τις κάλπες ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εξαιρετικά αυξημένες, κατά την εκτίμησή μας.