Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Λιάνα Κανέλλη -Ο χειρότερος εφιάλτης και για δικτάτορες ήταν το "μαύρο"


Για λιλιπούτειους του σήμερα που καταργούν τη Λιλουπούπολη των μεγάλων κάνει λόγο η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, επισημαίνοντας πως η μόνη λέξη για το "μαύρο" είναι το "ΟΧΙ".
"Σαν καίνε την κούνια μου, να την κάνουν προσάναμμα. Πρέπει να υπερασπιστείς το σπίτι σου ακόμα και αν είναι χάλια στα θεμέλια.

H Λιάνα Κανέλλη για την ΕΡΤ - Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε μαύρη σαν καλιακούδα...




Μαύρη οθόνη. Σαν καλιακούδα. Της οικογένειας των κορακιδών. Το επιστημονικό της όνομα πυρροκόραξ και στην κοινή γλώσσα κοκκινομύτα και κάργια. Είναι πτηνό έξυπνο και παμφάγο. Καλιακούδα ο λαός λέει το πτηνό κολιός τον και βωμολόχο αποκαλούμενο.

Μια μικρή αύξηση 7 λεπτών του ευρώ στα MMM αποτέλεσε αφορμή για μαζικές διαδηλώσεις και άγρια καταστολή τους στο Σάο Πάολο και άλλες πόλεις της "αριστερής" Βραζιλίας.Η θέση του Κομμουνιστικού Κόμματος.Γράφει ο Red Star.


Ξεσηκώθηκαν και οι Βραζιλιάνοι !




Η αύξηση στα εισιτήρια των ιδιωτικών ΜΜΜ στο Σάο Πάολο ήταν μόλις 7 λεπτά του ευρώ (από 1,05 ευρώ σε 1,12).Οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα ΜΜΜ είναι κάκιστες και η αύξηση για τους φτωχούς εργαζόμενους θεωρήθηκε ως πρόκληση.

Την ίδια ώρα ξοδεύονται δισεκατομμύρια για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 και την Ολυμπιάδα στο Ρίο το 2016.

Η σπατάλη της κεντροαριστερής κυβέρνησης , τα σκάνδαλα διαφθοράς είναι γνωστά εδώ και πολύ καιρό στον φτωχό λαό της Βραζιλίας.