Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου για τις εκλογές .Πιο δυνατό το ΚΚΕ παντού σημαίνει πιο αποτελεσματική πάλη του λαού και της νεολαίας.

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου 


Μπροστά στη μάχη των εκλογών του Μάη,  καλούμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία σε αποφασιστική μαχητική συστράτευση: Να ενισχυθεί το ΚΚΕ παντού, στις ευρωεκλογές, στην περιφέρεια και το δήμο, για ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για αποδέσμευση από την ΕΕ, για τη Λαϊκή Εξουσία.
Η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα του Μαρουσιού βιώνουν τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης με τα προβλήματα να γιγαντώνονται καθημερινά.

 Σχόλιο του ΚΚΕ για το πρωτογενές πλεόνασμα.

 Σχόλιο για το πρωτογενές πλεόνασμα εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ το οποίο αναφέρει:


«Το πρωτογενές πλεόνασμα, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, είναι αποτέλεσμα της φοροληστείας, των περικοπών στους μισθούς, τις συντάξεις, στην Υγεία και την Παιδεία, των χιλιάδων απολύσεων, γι’ αυτό και ο λαός δεν έχει κανένα λόγο να πανηγυρίζει για την επίτευξή του, πολύ περισσότερο να πάρει μέρος σε μια αντιπαράθεση για το ύψος του.

Γκάλοπ της GPO : Ανεβαίνουν οι κομμουνιστές, υποχωρούν οι νεοναζί ! Στη τρίτη θέση το ΚΚΕ με 7 % με σημαντική ανοδική τάση, έπιασε τη Χρυσή Αυγή στη πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές ! Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 20,8 % ανεβαίνει και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο 1,8 %.Στο 25,1 % η αδιευκρίνιστη ψήφος.

 Δημοσκόπηση της GPO για το 2014, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Ανεβαίνει το ΚΚΕ στη πρόθεση ψήφου στο 7 % που του δίνει πιθανότατα τη δυνατότητα να εκλέξει 2 ευρωβουλευτές και να κατακτήσει τη τρίτη θέση.